dinsdag 21 augustus 2018

Close Brussels Autumn/winter collectie


De eerste herfst/winter collectie waar ik dit jaar over schrijf! Ik hoop dat de zomer nog een tijdje blijft hangen maar van deze mooie collectie van Close Brussel krijg ik toch ook stiekem wel een beetje zin in de herfst.

De twee Belgische dames die het merk Close hebben opgericht kozen voor de herfst/winter collectie voor een lekker dramatisch kleurpalet. Met in het achterhoofd een stormachtige romance stelden zij de collectie van 6 tinten samen.

405 Midnight Dreary is intens paars, 308 The beating of my heart romig framboosroze/rood, 604 Melancholy waters is een metallic blauw, 210 Velvet Ribbon is een diep fuchsiaroze, 605 Stars that oversprinkle is een glinsterend gouden tint en 504 Stranger in the night is duister nachtblauw.

Mijn eerste kennismaking met de nagellak van Close Brussels was erg positief, de kwaliteit van de lak is fantastisch en het mooie flesje en uiteraard minstens even mooie inhoud maken het plaatje compleet. Fijne nagellak voor een fijn prijsje. Je shopt Close Brussels exclusief bij Planet Parfum. De nieuwe collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf September.