zaterdag 28 april 2018

Close Brussels: Essaouira Beach


Een middag in de Medina, ofwel een middag in de oude binnenstad van Noord-Afrikaanse steden zoals Marokko en Tunesiƫ. De smalle straatjes vol kleuren en geuren nodigen uit om op ontdekkingsreis te gaan binnen de stadsmuren.

Close Brussels liet zich voor de nieuwe collectie inspireren door Medina's die zich dichtbij de kust bevinden wat een mooie collectie van sprekende tinten opleverde met namen als Desert Rose, Magic carpet ride, Ocean vagabond, Pomegranate market en Essaouira beach.

Ik kreeg Essaouira beach toegestuurd om te testen dus dat heb ik ook uitgebreid gedaan.


Het flesje is mooi vormgegeven en staat ook lekker stabiel waardoor de kans op omstoten kleiner is dan bij flesjes met een smalle onderkant. Het dopje kan er af en daaronder zit een compacte dop die aan het penseel bevestigd is. Het lakt op zich prima, het zelf heeft een goede afmeting maar hry totaal is vrij kort dus dat is iets meer opletten dan bij langere penseeltjes maar het lukte wel.


De textuur van de lak was een grote verrassing! Geel is vaak een kleur waar veel fabrikanten de mist mee ingaan door de stuctuur van de pigmenten maar de lak was mooi vloeibaar en liet zich heel gewillig over het nageloppervlak verdelen. Het resultaat na twee laagjes was flawless en het viel mij ook erg op dat de lak heel snel droog was want ik stootte mijn nagels vrij kort na het lakken en toen ik bezorgd keek naar mijn zorgvuldige lakwerk was er geen deukje of onvolkomenheid te vinden, pfew!


Een kwalitatief hele fijne lak dus dus die een paar dagen netjes bleef zitten voor de eerste barstjes zichbaar werden en er op bepaalde plekken stukjes lak afbladderden. Nu is nagellak op mijn nagels vaak sneller verdwenen dan gemiddeld dus ik ben tevreden met deze levensduur.

Ik ga binnenkort zeker meer Close Brussels lakjes shoppen. Op mijn wishlist staan inmiddels al tinten als Mondello beach, La donna Siciliana en Gentlemen's club.


Deze leuke nagellak shop je exclusief bij Planet Parfum

.product is mij toegezonden voor review doeieinden