vrijdag 22 juni 2018

Guerlain zomernieuws


De zomer is van officieel van start dus het ideale moment om je een paar mooie nieuwtjes van Guerlain te laten zien. Ik ben al jaren vaste gebruiker van het Terracotta poeder maar deze zomer zijn er weer twee hele mooie limited editions verkrijgbaar. Daarnaast is er ook een mini collectie van de Météorites en een nieuwe Acqua Allegoria geur, lees en kijk je mee?


De Météorites Rainbow Pearls zijn verpakt in een prachtig limited edition doosje in de kleuren van de regenboog. Deze pareltjes breng je aan met een grote poederkwast en samen zorgen ze voor een verhelderde teint en verdoezelen kleine imperfecties. De roze parels verfrissen, paars vangt het licht en zijn heel mooi verhelderend bij een donkere huid, geel egaliseert, blauw verheldert een doffe teint, groen verzacht roodheid en abrikoos camoufleert schaduwplekjes.

Om de Météorites ervaring compleet te maken is er nu ook een geur, de gekleurde poederparels geuren subtiel naar viooltjes en meester-parfumeur Thierry Wasser heeft een geur ontwikkeld die een herinnering is aan het moment dat hij voor het eerst het atelier binnenstapte waar de parels gemaakt worden. Het parfum is zacht en poederachtig en een ode aan het viooltje. De compositie bestaat uit appel, rozen, viooltjes en witte muskus.

De KissKiss lipstick is al jaren een icoon in het Guerlain assortiment (wie herinnert zich nog de eerste KissKiss in de ronde huls?). De lipstick heeft een romige textuur, doet de lippen voller lijken en heeft een licht fruitige geur met vanilleachtige touch. De lipstick blijft goed zitten zonder uit te drogen en zorgt voor mooie diepgekleurde lippen met een natuurlijke glans. Er zijn speciaal voor de zomer twee nieuwe tinten, diep mahonie en intens koraalrood.

Nu was ik wel een beetje verbaasd want de Sexy Coral is al een paar jaar één van mijn favoriete lipsticks... (check mijn KissKiss Sexy Coral review hier) maar wellicht is dit een nieuwe tint? Zal eens gaan kijken in de parfumerie om te vergelijken.


Dan de twee limited editions uit de Terracotta reeks...Oh my wat zijn die schitterend, het doosje, het poeder... Sous Les Palmiers is het poeder in het chocoladebruine doosje en het combineert Terracotta nummer 3 met een heldere koraaltint en een vleugje goud.

Sahara Jewel zit net als Sous les Palmiers in een XXL formaat verpakking en heeft als basis ook Terracotta nummer 3. Het universele zonnepoeder met parelmoerdeeltjes zorgt voor een mooie zonnige glow en de roze kern met vleugje goud is ideaal om de jukbeenderen te accentueren.


Aqua Allegoria geuren van Guerlain zijn zomers en verkwikkend, elke Aqua Allegoria geur heeft Bergamot uit Calabrië als basis en de aanvullende geurnoten van elke geur nemen de draagster mee naar verschillende zomerse momenten, bestemmingen en belevingen. Heerlijk dus om de geur te gebruiken die op dat moment het beste bij je stemming past.

De nieuwste geur in het Aqua Allegoria Assortiment is de Passiflora, een sprankelend frisse eau de toilette die friszure passievrucht combineert met exotische zoete Ylang-Ylang,


Op de website van Guerlain kan je een leuke test doen waardoor je kan ontdekken welke Aqua Allegoria geur het beste bij jou past, bij mij kwam Nerolia Bianca uit de test en dat kan goed kloppen want ik ben dol op geuren met oranjebloesem en bittere sinaasappel. Maar ook Bergamote Cababria, Pera Granita en de nieuwe Passiflora lijken mij heerlijk zomers.

Je shopt Guerlain bij luxe warenhuis en parfumerie, als afsluiter nog even de visual van het limited edition Sahara Jewel poeder...Mooooooi!