zondag 19 april 2015

Sparitual Moisture balm multi purpose care

Sparitual Moisture balm multi purpose care 
Plaatselijk last van een droge huid? Neem de Sparitual Multi purpose balm in de hand, verwijder de dop, draai de stick tevoorschijn en breng aan op lippen, handen, nagelriemen, voeten of elke andere plek waar je huid behoefte heeft aan bescherming en extra verzorging.

Sparitual is een heel fijn cosmeticamerk dat prachtige nagellakjes en hele fijne verzorging voor handen, nagels en voeten op de markt brengt. Deze producten zijn verkrijgbaar bij schoonheidssalons en met een Sparitual product heb je echt iets moois in handen. Het motto van Sparitual is slow beauty, zie het als een stukje mindfullness in je beauty regime. De producten worden op zo natuurlijk mogelijke wijze geproduceerd, bevatten geen onnodige bestanddelen, bevatten tenminste 80% gecertificeerde biologische bestanddelen en zijn cruelty free, oja en dan zijn de producten ook nog eens vrij van dierlijke bestanddelen en dus 100% veganistisch.


Deze balsem in stickvorm is een handig beautyvriendje om altijd binnen handbereik te hebben, ik gebruik de stick vooral om mijn nagelriemen even in te vetten maar ook droge ellebogen, droge lippen of kloofjes op de voeten zijn goed te verzorgen met deze stick. Achter mijn bureau gebruik ik altijd een nagelriemolie maar onderweg of tijdens het tv kijken heeft deze stick de voorkeur (ik heb al dikwijls een flesje olie om laten vallen...niet relaxed).  


De stick bevat onder ander shea butter, vezorgende oliën uit avocado, zonebloem, rozenbottel, kokosnoot, rozemarijn, sinaasappel en citroen. De geur van de balsem is dan ook heerlijk, een zachtzoete en heel erg opwekkende citrusgeur waar ik erg blij van word (ook fan van citrus, probeer dan ook zeker eens de remover van Sparitual, die is heerlijk).

De zachte balsem brengt makkelijk aan en laat zich soepel over de huid verdelen, door de smeltende textuur is lekker uitgebreid inmasseren ook een optie (vooral heel goed bij de nagelriemen, door de balsem goed in te masseren op de nagelriemen verbeter je de microcirculatie van de nagels waardoor ze sterker worden en sneller zullen groeien).

Voor verkooppunten in Nederland en België kan je terecht bij BT Nails.


2 opmerkingen:

  1. Aaaaah! Zo'n stick is wel handig zeg! Op dit moment gebruik ik de 'Dior Creme Abricot' voor m'n nagelriemen, maar zoals je zelf al aangaf, is dat een beetje knoeien door de textuur ..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt dol op deze stick! Ruikt heerlijk en heel fijn in gebruik :D

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)