zaterdag 18 april 2015

OPI spring favorites

OPI spring favorites
Nieuwe collecties van OPI krijgen (terecht) altijd erg veel liefde en aandacht maar de vaste collectie bestaat ook uit talloze prachtige kleurtjes waarvan er een aantal echt way back gaan (Cajun Shrimp was een van mijn allereerste OPI lakjes en is nog altijd verkrijgbaar). Mijn OPI stash bestaat inmiddels uit een flink aantal kleurtjes en elk seizoen pas ik mijn nagellakgarderobe aan (donkere kleuren terug op een koele donkere plek en de geselecteerde seizoenskleuren uit mijn stash binnen handbereik).

Zo zijn deze drie lakjes mijn huidige lentefavorietjes. You Rock-apulco red! maakte deel uit van de legendarische Mexico collectie van 2005 (ja ik schrok er ook even van dat dat alweer 10 jaar geleden is.... die collectie was echt epic! van mij mogen ze die opnieuw als limited uitbrengen als eerbetoon) Deze prachtige rode shimmer laat zich niet makkelijk vastleggen, deze pittige dame is vurig crisp rood met een prachtige diepe shimmer.

Your Such a Buda-pest is net als Chic from ears to tail een wat recentere uitgave. De frisse lila tint is afkomstig uit de Euro Centrale collectie van 2013 en Chic from ears to tail maakte deel uit van het eerbetoon aan de lieflijke Minnie Mouse dat diezelfde lente bij de OPI verkooppunten verkrijgbaar was.

OPI Chic from ears to tail

OPI You Rock-apulco red!

OPI Your Such a Buda-pest

Het slechte nieuws is dat You Rock-apulco red en Chic from ears to tail niet langer in Nederland verkrijgbaar zijn, maar er zijn ruim 200 kleurtjes die je misschien nog moet ontdekken. Zo zijn andere persoonlijke voorjaar/zomer favorieten: Cajun Shrimp, Strawberry margarita, Hot & Spicy, Pedal faster Suzi!, Tutti Frutti Tonga en Glitzerland (prachtig op zongebruinde voetjes).

Misschien een beetje cru van mij om je zulke mooie kleurtjes te laten zien die niet meer verkrijgbaar zijn? Tja misschien wel maar ook dit verhaal heeft een moraal, hoewel mijn stash vele lakjes omvat zijn er nog altijd kleurtjes die ik niet in mijn bezit heb en waar ik nog altijd om treur (A definite moust have,Bright lights big color, Clubbing til sunrise,live and let die,last friday night).

Hoewel ik dus meestal bij twijfel adviseer niet doen! Is mijn motto bij OPI tegenwoordig het tegenovergestelde... Pluk en lak de dag zeg maar..... OPI is verkrijgbaar bij geautoriseerde OPI verkooppunten. Heb jij ook wel eens een limited edition niet gekocht waar je achteraf enorm veel spijt van had?


Follow on Bloglovin