donderdag 5 december 2019

Clarins Hello Winter limited editon set


Nog op zoek naar een leuk cadeautje? Deze vrolijke set met mooimakers valt vast goed in de smaak want het bevat twee beautyproducten die zeker in de winter hard nodig zijn.

Voor echte Clarins fans zijn dit twee bekende favorieten maar dan in een nieuw winters jasje. Deze mooi geïllustreerde set bevat een 30ml Hand and Nail treatment cream (een mooi formaat voor de handtas) en een fullsize Moisture Replenish Lip Balm. Met deze set komen je handen en lippen de koude dagen zonder problemen door.


De Hand and Nail Treatment Cream is een rijke maar niet vet aanvoelende handverzorging die ook meteen je nagels voorziet van vocht en vitaminen waardoor ze elastisch blijven. Zeker in de koude maanden hebben nagels de neiging uit te drogen waardoor ze sneller afbreken. Extra zorg en liefde is tijdens deze periode zeker geen overbodige luxe. Glycerine, allantoïne, sesamolie, shea butter, extract uit mirre en witte mulberry zorgen voor zachte handen en de formule is zo verzorgend dat zelfs handen die al aardig ruw aanvoelen weer lekker zacht worden bij regelmatig gebruik, ik spreek uit ervaring.

De Moisture Replenish Lip Balm is een rijke niet plakkerige balsem die beschadigde en uitgedroogde lippen herstelt en voedt. Lippen krijgen weer een rozige tint en ze zijn glanzend en zien er voller uit. De balsem bevat paraffine, minerale olie, shea butter, bijenwas, castorolie, zonnebloemolie, vitamine E en extracten uit cacao en blauwe lotus.


Gewoonlijk is dit fijne product verpakt in een helderblauwe tube maar nu dus in een speciale verpakking voor de winter. De inhoud is hetzelfde gebleven dus je bent verzekerd van een winter lang zachte kissable lips. Deze balsem is niet alleen fijn als beschermende verzorging maar door het roze glansje zijn je lippen opgemaakt, maar toch ook weer niet opgemaakt als je snapt wat ik bedoel.

Dit product is perfect voor een mooie naturel look en ik gebruik het ook rustig over een matte lipstick om die zo van glans en comfort te voorzien want eigenlijk ben ik alweer een beetje over de matte trend heen. Ik kan er niks aan doen ik hou van glans en glitter....


Gelukkig kan ik deze maand mijn hart ophalen en zodra Sinterklaasje weg is komt de kerstversiering uit de kast voor een overdosis glitter in huis. Bling ehm bring it on! Deze set zorgt in elk geval voor een stuk minder cadeaustress want ik heb al een aantal liefhebbers in gedachten, ik ga er snel een paar inslaan.

Deze Winter set is verkrijgbaar via de officiële Clarins webshop en bij parfumeriezaken van ICI Paris XL, check online even de voorraad als je zeker wil weten een exemplaar bij het filiaal bij jou in de buurt te vinden.