dinsdag 22 oktober 2019

Nieuwe hannah lievelingen


Hannah pakt niet alleen je huidproblemen grondig aan ook uitbreiding van het assortiment is een serieuze aangelegenheid. Zo zijn er niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwkomers gelanceerd afgelopen zomer. Nog meer moois om je huid in topconditie te brengen en te houden, ik heb ze inmiddels uitgebreid getest en ben onder de indruk.

Producten van hannah zijn uiteraard bedoeld om je huid mee te verzorgen maar het uiteindelijke doel is het verbeteren van de conditie van je huid. Ik heb op wat kleinigheidjes na geen noemenswaardige issues wat mijn huid betreft maar sinds ik hannah gebruik zie ik zelfs verbetering op punten die mij eerder niet waren opgevallen. Persoonlijke favoriet is de Clear lijn, een hele zuivere lijn van huidverbeterende verzorgingsproducten met zo min mogelijk toevoegingen die een gevoelige en onzuivere huid ondersteunen. Ik vul die lijn aan met een aantal miracle workers en als mijn huid er behoefte aan heeft een wat vollere herstellende crème die ik 's avonds gebruik. Maar als echte hannah fan wil ik alle nieuwkomers graag eens ervaren dus was het even passen en meten op mijn (toch al volle) plankje met skincare om dit drietal een plekje te geven.


Sinds ik de Clearity cream uit de Clear lijn gebruik heb ik zelfs tijdens de chagrijnige dagen van de maand geen last van onzuiverheden meer. Gewoonlijk blijven die toch al bij mij uit de buurt alleen als de hormonen gaan rommelen dan komen ze soms wel eens tevoorschijn. De Clearity Cream is een moisturizer die de weerstand van je huid verbetert, onzuiverheden aanpakt en dit zonder je huid te irriteren maar juist te kalmeren en irritaties te minimaliseren. Een heel bijzonder product waar ik eerst even aan moest wennen (gevalletje beetje vreemd maar wel lekker) maar waar ik nu niet meer buiten kan.

Door het veelvuldig gebruik van een beschermende zonnecrème, warmte en transpiratie verschenen er tijdens de zonvakantie her en der soms toch wat onzuiverheden op mijn gezicht en dat was meteen een mooi excuus om de SebuPure uit te testen. Het geheim van deze talgregulerende verzorging is 100% biologische Abessijnse olie die een sterk ontstekingsremmende werking heeft, de eerste tekenen van huidveroudering tegengaat en de huid beschermt.

Ik bleek niet de enige vrouw te zijn die last had van onzuiverheden, gelukkig zit de SebuPure in een royale tube met 150ml inhoud (de meeste moisturizers zitten in een 30 of 50 ml verpakking dus je hebt echt waar voor je geld) dus deelde ik enthousiast potjes uit aan de andere moeders aan het zwembad. Stuk voor stuk waren ze onder de indruk omdat de SebuPure direct een kalmerend effect had op de bestaande ontstekingen en de vorming van nieuwe onzuiverheden hielp voorkomen. Ook de luchtige textuur van het product kon op de nodige waardering rekenen, een product dat doet wat het beloofd, precies wat ik van hannah huidverbetering gewend ben en ik denk dat het merk er na die vakantie een paar fans bij heeft.


Van moisturizer tegen onzuiverheden naar SOS product. De FiXing Touch legt een beschermend laagje op de huid zodat het de herstelwerkzaamheden onder optimale omstandigheden kan uitvoeren zodat het herstel razendsnel zal gaan. De FiXing Touch is uitermate geschikt om een geïrriteerde en/of beschadigde huid optimaal te herstellen. Een uitgekiende mix van siliconenolie, vitamine D3 en kruidenextracten zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd (zonder dat de huid afgesloten wordt), gehydrateerd en gestimuleerd. Zo krijgen de bindweefselaanmaak en het immuunsysteem van de huid een boost zodat littekens, rosacea, (acne)vlekjes, gesloten schaafwondjes en irritatie van een scheerbeurt profiteren van optimaal herstel.

Je ziet tegenwoordig vaak de melding op producten dat ze vrij zijn van siliconen(olie) maar bij hannah kiezen ze bij sommige producten bewust wel voor het gebruik van dit ingrediënt. Siliconenolie zorgt doorgaans niet voor irritatie en geeft littekens de kans om mooier te genezen. Er is geen vergelijkbaar ingrediënt dat dit doet zonder kans op irritatie dus ik begrijp de keuze. Doorgaans vind ik het gevoel dat een product met siliconen aan de huid geeft niet prettig maar voor lokaal gebruik op niet al te grote oppervlakken vind ik het niet storend.

Dit product is trouwens een lifesaver voor na het scheren, vooral op de wat gevoelige zones, ik ben van het type "dunschiller" als het om scheren gaat aangezien ik altijd veel te gehaast te werk ga, dit product heeft mijn arme huid al dikwijls mogen kalmeren, dat het product heel erg effectief is kan ik dus uit ervaring beamen.


De laatste nieuwkomer is de Prepare potion, een licht peelend product dat je na je reiniging gebruikt om ervoor te zorgen dat je huidverbeterende verzorging nog beter door de huid kan worden opgenomen. Er zijn namelijk nogal wat factoren die ervoor kunnen zorgen dat je crème tegengehouden word en zijn werk helemaal niet kan doen. Denk aan dode huidcellen, verdikking door eczeem, droogte of irritatie. Ook zorgt de Prepare Potion ervoor dat de teint helderder en egaler oogt. Wat heel bijzonder is is dat dit product wel kan zorgen voor een lichte tinteling maar de huid niet irriteert. Integendeel, roodheden worden juist minder dankzij de kalmerende werking van deze lotion. Een kleine hoeveelheid op een wattenschijfje is voldoende om een frisse huid tevoorschijn te toveren die helemaal klaar is voor de volgende stap in je verzorging. Overdag gebruik ik hem in combinatie met de Fade Treatment (een zonbescherming die hyperpigmentatie tegengaat) en 's avonds gebruik ik hem bij voorkeur met de rijke Cell Recovery cream, een crème die zelfs de meest stugge uitgedroogde huid weer fris en glad krijgt bij regelmatig gebruik, wat een wonderlijk product, ik moet niet vergeten binnenkort een nieuwe pot aan te schaffen want de Cell Recovery cream helpt je huid gegarandeerd gezond en stralend de winter door.

Dit drietal mag wat mij betreft blijven, ze vormen een mooie aanvulling op mijn reeds bestaande ritueel. Nog even en ik kan zelf een praktijk beginnen zoveel hannah staat er op mijn toilettafel haha. Dat is het het risico dat je neemt als je aan hannah begint, de kans is groot dat de andere merken langzaam uit beeld verdwijnen en zich een lichte hannah obsessie vormt. Ik ben een hannah-holic en ben er trots op!

Hannah huidverbeterende huidverzorging shop je bij een erkende huidcoach bij jou in de buurt of via de officiële hannah webshop. Even binnenstappen bij een huidcoach is hoe dan ook een goed idee, maak even een afspraak voor een vrijblijvende huidanalyse, dan krijg je een advies op maat en weet je zeker dat je optimale resultaten zal behalen met je huidverzorgingsritueel.