donderdag 17 oktober 2019

Essie Sweater Weather herfstcollectie


Wat hebben Denemarken en deze collectie van Essie met elkaar te maken? Op het eerste gezicht helemaal niets maar het eerste woord dat mij te binnen schoot toen ik deze mooie tinten zag was "hygge"! Hygge is een Deens woord dat zich eigenlijk niet zo makkelijk laat vertalen, het staat voornamelijk voor gezellig en knus. Toen ik de Essie collectie zag kreeg ik ook direct zin in een warme trui, een knus dekentje en een kop warme thee met koekjes en op de achtergrond een gezellig brandende open haard. Need I say more?


De Sweater Weather collectie neemt ons mee naar de natuur van het platteland en dat zie je duidelijk terug aan de 6 mooie tinten waarmee je je nagels dit seizoen tot ware blikvangers maakt. De neutrale tinten shinen door hun subtiele aanwezigheid en de mosgroene tint met glinsterende finish is een ware showstopper. De lakjes nodigen uit om het even lekker relaxed aan te doen en te genieten van quality time voor jezelf én met vrienden. Echt "hyggelig"dus.


Nieuwsgierig naar de Hygge lifestyle? Doe jezelf het boek Hygge cadeau en dompel jezelf onder in gezelligheid en creëer de ultieme knusse sfeer tijdens de donkere maanden van het jaar. En hoe fijn, met de tinten van Essie op je nagels heb je alvast één reden minder om te stressen want het aanbrengen gaat lekker vlot en soepel en je weet zeker dat je de meest stylish tinten van het moment op je nagels draagt. Je shopt deze Essie lakjes voor €12,49 per stuk bij het Kruidvat en Di drogisterijen.