dinsdag 6 augustus 2019

Real Techniques By Sam & Nic Everyday essentials set



Sam en Nic wie??? Toen ik deze set bij de Bijenkorf in de sale zag liggen wist ik meteen dat ik de set wou hebben want penselen en toilettasjes zijn qua beauty tools echt mijn zwakke punt... Heel erg moeilijk te weerstaan en hoewel ik altijd investeer in goede penselen zijn ook die helaas na een aantal jaar aan vervanging toe (al heb ik penselen die al 15+ jaar in mijn penselenetui zitten)

De set bestaat uit een viertal penselen en een sponsje, deze set bestaat uit penselen die al langer verkrijgbaar zijn maar voor deze limited edition hebben ze een ander kleurtje gekregen. Kijk je even mee wat er precies in de set zit?


RT400 Blush brush voor het blenden van je blush voor een natuurlijke look, ook bronzer breng je hiermee mooi transparant aan.

RT402 Setting ensemble is een zacht en fluffy penseel om highlighter mee aan te brengen of voor een finishing touch met een matterend poeder.

RT200 Expert foundation is een groot penseel om vloeibare of crèmefoundation luchtig mee aan te brengen voor een flawless resultaat. Ook je moisturizer en primer breng je hiermee luchtig aan.

RT300 deluxe crease is ideaal om crème en poederoogschaduws in de plooi van het ooglid aan te brengen maar ook concealer laat zich hiermee prima op lastige plekjes aanbrengen.

Miracle complexion sponge® gebruik je om crème en vloeibare foundation aan te brengen, als je een transparanter effect wil dan maak je het sponsje eerst vochtig voor gebruik. Liever full cover? Dan breng je je foundation aan met een droog sponsje. Ook crèmeblushers laten zich gewillig op de huid deppen met deze beautytool. (Vooral dat lijkt mij interessant aangezien ik echt een probleem heb met het subtiel aanbrengen van cream blushers, bij mij gaat dat altijd grandioos mis....gevalletje hallo Pipo de clown in plaats van hello gorgeous...oeps).


Real Techniques shop je bij De Bijenkorf, Etos en diverse online webshops. Hieronder zie je een tutorial van Nic (aha) waarin ze laat zien hoe je de set kan gebruiken. Uiteraard kan dit op nog tig andere manieren maar het geeft een goede indruk van de veelzijdigheid van de penselen. Ik ga er eens lekker mee spelen en experimenteren. Je ziet ze binnenkort vast nog wel eens voorbijkomen.