zondag 4 augustus 2019

De zomer op je bol? Wella Invigo Sun haarverzorging


De temperatuur gaat als het goed is weer een beetje omhoog na een paar wisselvallige dagen en met wat geluk laat de zon zich ook wat meer zien. Niet alleen je huid maar ook je haar droogt uit onder invloed van fel zonlicht. Als je dag combineert met zeewater en zwembadwater vol chloor, of gekleurd of al beschadigd en poreus haar dan kan veel zon zorgen voor een bosje stro in plaats van een zonnige coupe met natuurlijke highlights.

Onder invloed van zonlicht kan je haar ook verkleuren, op zich leuk een beetje zon in je haar maar teveel is natuurlijk niet fijn, zeker niet als je je haar kleurt, dat is zonde. Gelukkig zijn er talloze producten om je haar te beschermen tegen die negatieve effecten van de zon, want we willen er wel graag van genieten maar dan zonder verbrande huid of uitgedroogd haar toch?


De Wella Invigo Sun lijn bestaat uit drie producten die je haar helpen bij het herstel na blootstelling aan de schadelijke invloeden van zonlicht, zee- en zwambadwater. De lijn bestaat uit een verzorgende shampoo die het haar reinigt na blootstelling aan zand, zee en zwembad, een rijke conditioner met die in een paar minuten je haar weer zacht en soepel maakt en een beschermende spray. Die spray mag je zo vaak je wil aanbrengen op het haar om je lokken te beschermen.

De Wella Invigo producten bevatten het Sun-Blend complex dat bestaat uit een mix van vitamine E, B5 en de frisse geur van oranjebloesem. Je haar is verzorgt en ruikt ook meteen heerlijk na gebruik van deze producten. De Shampoo maakt je haar lekker schoon waarna het weer fris aanvoelt en na een behandeling met de conditioner kam ik het weer snel uit en voelt mijn haar weer soepel in plaats van stug. De Spray breng ik gedurende de dag aan om mijn haar te beschermen na het zwemmen, want vochtig haar is extra kwetsbaar voor uitdroging, ook na het wassen en verzorgen breng ik de spray aan op mijn haar waarna ik het aan de lucht laat opdrogen, de spray verzwaart niet dus mijn haar valt mooi in de natuurlijke slag met een beetje krul. Ik wissel de spray af met mijn geliefde Potion 9 van Sebastian.

Ook fijn, de shampoo en conditioner zijn naast de fullsize verpakkingen ook verkrijgbaar in een 50ml travelsize. De zonnig gele verpakking zorgt direct voor een zomers gevoel, iets waar de fijne geur nog een schepje bovenop doet. Wella Invigo Sun haarverzorging is verkrijgbaar bij erkende Wella kapsalons.