donderdag 15 augustus 2019

Korres Wild Rose Brightening Vibrant Colour Blush


De make-up lijn van Korres kreeg een tijdje terug een flinke make-over en een mooie blusher kan ik simpelweg niet weerstaan dus besloot ik om eerst de blushers een uit te testen. Er is een mooi gamma aan tinten en ik koos voor mijn favoriete tinten, een mooie frisse peachy tint en een glamourous koraaltint.

Deze zijdezachte blusher die de je blos accentueert en de huid verzorgt dankzij olie uit wilde rozen en vitamine C. De blusher is echt heel erg goed qua pigmentatie dus doseren is het toverwoord, begin rustig met een kleine hoeveelheid en bouw dan op tot de gewenste intensiteit. Dankzij de poedertextuur is het heel makkelijk om te spelen met deze blusher zodat je het effect krijgt dat je wil, als je het maar rustig aan doet.


18 Peach (boven) is een mooie warme perzikkleurige tint en 46 Coral (onder) een mooie koraaltint.


Het doosje is mooi compact en er zit een klein spiegeltje in, bij deze blush zit geen penseel en dat vind ik helemaal niet erg want ik vind de bijgeleverde penseeltjes bij blushers juist altijd een beetje verspilling. Qua formaat zijn ze eigenlijk te klein om te doen wat ze moeten doen dus eigenlijk is het zonde van de ruimte die ze innemen en de materialen en energie om ze te produceren. Ik koop penselen liever los dan kan ik een penseel kiezen wat voor mij goed werkt. 


De blushers zijn heel goed gepigmenteerd en bevatten een mooie miniscule shimmer wat zorgt voor glans zonder overdreven glitter, kortom, een vleugje kleur met een mooie glow voor de perfecte blo

Ik kan het altijd erg waarderen als er goed word nagedacht over details, zo is de achterkant van het doosje voorzien van een etiket in de kleur van de blusher, zeker als je net als ik meerdere exemplaren hebt is dat erg handig en scheelt het zoeken.


Deze make-up producten worden geproduceerd in Italië, ik ben al jaren groot fan van Korres omdat ze heel transparant zijn over het gebruik van ingrediënten. Zo is deze blush vrij van siliconen, parabenen, minerale olie, propylene glycol en ethanolamines. Wel bevat deze blush naast de eerder genoemde olie uit wilde rozen en vitamine C nog meer natuurlijke ingrediënten die lief zijn voor je huid waaronder olie uit zonnebloemen en kokosnoot, extracten uit gember, granaatappel en propolis (de blush is dus niet vegan want de bijen hebben dit bestanddeel gemaakt).

De Wild Rose blush van Korres is een hele fijne blush die je shopt bij de apotheek. Dit product scoort echt een dikke voldoende, ik ga mij de volgende keer eens verdiepen in de concealers en mascara als ik een Korres display tegenkom.