zondag 22 juli 2018

Newsflash: Collistar Profumo di energia


Even een lekkere beautysnack tussendoor, Collistar Benessere heeft er een nieuw parfum bij en ik kan niet wachten om deze geur te gaan proberen. Na de geuren die zorgen voor mooie dromen, een gevoel van geluk en liefde is er nu een geur die direct energie geeft.

De zonnig oranje tinten van de verpakkingen zijn een knipoog naar de frisse citrusvruchten die deze geur zijn energieke karakter geven. Sinaasappels, bergamot en citroenen uit Meditterane Calabrische tuinen zorgen voor frisheid en vitaliteit. Stiekem hoopte ik al een tijdje op een geur met citrusvruchten want citrusvruchten uit Italië zijn ook echte iconen. Helemaal in stijl van de Ti Amo Italia lijn dus deze ode aan de Italiaanse citrusvrucht. Naast de sappige citrusvruchten zorgen jasmijn, fresia, cederhout en muskus voor een mooie finish.

De geurlijn bestaat uit een geparfumeerde spray voor het lichaam, een showergel vol vitaminen en een moisturizing body gel die dankzij jojoba olie, gemberextract, abrikozen en perzikolie zo rijk is als een crème maar aanbrengt als een frisse gel.

Deze positieve vibes in een fles en tube shop je bij Collistar verkooppunten waaronder drogisterij, parfumerie en de Collistar webshop. Ik kan niet wachten om deze geur te proberen!