zondag 17 juni 2018

Trind Welcome to Miami spring/summer 2018 deel 3


Koraal_ en perziktinten, ik ben er dol op! Deze twee kleurtjes van Trind zijn op en top perfectie, zowel qua kleur als qua samenstelling. Vandaag ga ik je de laatste twee kleurtjes uit de Trind Welcome to Miami lente/zomercollectie 2018 laten zien. 


Oh Flamingo! Oja, Flamingo's ben ik ook dol op, waarschijnlijk vanwege hun mooie peachy roze kleurtje en sierlijke voorkomen. Oh Flamingo van Trind is een mooie perzikkleurige crèmelak die perfect dekt in twee dunne laagjes. De kleur is zonnig en geeft een instant frisse boost aan je look.Coral Crazy is een stuk opvallender dan Oh Flamingo! maar heeft dezelfde zonnige vibe. Een koraaltint als deze is een little black dress onder de nagellak, een tint die overal bij past. De kleur is zowel opvallend als chic, tja met koraal zit je zomers gewoon altijd goed en deze kleur lakt ook nog eens perfect in twee snelle laagjes.


De lakjes zijn niet alleen mooi maar ook nog eens verzorgend voor je nagels, waardoor je nagels niet alleen voorzien zijn van een mooi kleurtje maar ook verzorgd worden. De Caring colors van Trind zijn verkrijgbaar bij Trind verkooppunten en via de Trind webshop