donderdag 3 mei 2018

Clarins Joli Rouge Velvet


Matte lipsticks zijn echt een serieuze trend op dit moment en gewoonlijk ben ik niet zo van de trends maar aan deze doe ik graag mee. Helemaal omdat Clarins na de Joli Rouge en Joli Rouge brilliant nu de Joli Rouge Velvet lanceert.

Matte lipsticks zijn gewoonlijk niet aan mij besteed omdat ze de lippen meestal flink uitdrogen, iets waar ik soms bij gewone lipsticks al last van heb maar de Joli Rouge Velvet van Clarins is niet zomaar een matte lipstick. Clarins is erin geslaagd om een rijke verzorgende formule te combineren met een matte finish. De fluweelzachte lipstick hydrateert tot 6 uur lang, houdt tot 4 uur lang en zorgt voor een comfortabel gevoel dankzij de biologische zeekraal en abrikozenpitolie.


De Joli Rouge Velvet is verkrijgbaar in 10 tinten die heel erg sprekend zijn maar toch elegant en chic overkomen. Geen matte neontinten dus (pfew) maar mooie draagbare matte tinten lipstick. Mijn oog viel als eerste op de nude 705 Soft Berry en 723 Grenadine, een diepe bessentint.


Nu komt het lastige gedeelte, deze lipstick is zooo fijn van textuur, het lijkt inderdaad wel alsof er een laagje fluweel op je lippen ligt. Ik kan in woorden wel een poging doen om je uit te leggen hoe fijn de lipstick aanvoelt maar eigenlijk moet je het gewoon zelf even gaan proberen bij een Clarins verkooppunt. Naast dat heerlijke comfortabele gevoel is de lipstick ook nog eens serieus dekkend en heeft een prachtige finish. 


De lipstick heeft een zachtzoete bessengeur en vervaagt langzaam na een paar uur. Je moet wel even opletten want als hij begint te verdwijnen is het zaak om hem ofwel helemaal te verwijderen of tijdig bij te werken want bij mij blijft er alleen een randje om de lipcontour over als ik er niks aan doe en dat is bij de nudetint niet zo erg maar bij de donkere tinten niet zo elegant. Nu is even bijstiften zo gedaan, de elegante gouden huls sluit mooi af en is een mooi hebbeding om mee te pronken. 

Ik ben echt erg enthousiast over deze mooie lipstick, eigenlijk had ik dat totaal niet verwacht omdat ik toch bang was dat ik met hele droge lippen zou blijven zitten maar dat valt mij enorm mee. Het is niet erger dan bij een 'gewone' lipstick. Wat vooral grappig is dat ik de meest sprekende tint van de twee het mooiste vind. Grenadine is een mooie neutrale bessentint maar door de fluwelen finish toch bijzonder. 


Ik heb er weer een lipstick liefde bij en bij elke nieuwe Clarins lipstick liefde groeit mijn verlanglijstje ook meteen weer lijkt wel want er zijn heel wat mooie tinten Joli Rouge te ontdekken. 

Op mijn verlanglijstje staan nog de Joli rouge Bright Coral en Tea Rose, een Joli Rouge Brilliant in het tropische Guava en de Velvet in de dieproze Pink Cranberry. De laatste is een beetje uit mijn comfort zone maar omdat de finish zo fijn is denk ik toch dat ik zoiets maar gewoon eens moet proberen. 

Clarins Joli Rouge lipsticks shop je bij parfumerie, schoonheidssalon en luxe warenhuizen met cosmeticacounters. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)