vrijdag 20 april 2018

First Look: Lancôme French Temptation Macaron blush & blender


Blushers en highlighters zijn mijn grootste guilty pleasure wat make-up betreft en deze Limited edition van Lancôme is wat mij betreft de mooiste blush die je dit seizoen kan shoppen.


De French Temptation look van Lancôme heeft de Parijse patisserie als inspiratiebron en de producten zijn dan ook snoeperig mooi. De collectie bevat twee blushers die zijn verstopt in schattige macarons. De 01 Rose whipped cream & pistachio blender is een mooie subtiele roze tint en 02 Coral whipped cream blush & raspberry blender is een frisse koraaltint. De twee tinten zijn apart verkrijgbaar of samen in één vrolijke doos die nog het meest doet denken aan een doosje lekkers van een Parijse patisserie, o la la!


Om het nog leuker te maken zit er geen traditioneel penseeltje bij de blushers maar een blender sponsje waarmee je de blushers kan aanbrengen voor een perfect "flawless" resultaat.

De blush zelf heeft een textuur die een combinatie is van een klassieke poederblush en een romige crème blusher. Door deze textuur smelt de blush op de huid en laat een hele mooie satijnen finish achter. Ik ben niet zo'n heldin wat crème blushers betreft maar door te werken met de blender lukt het mij wel om de blusher op de juiste plekken aan te brengen.


Op onderstaande foto kan je heel mooi zien hoe mooi de finish van deze blushers is, wel een beetje glans maar niet teveel en vooral een hele mooie kleur. Door de textuur kan je ze ook prima mengen als je dat zou willen.


Een uitgebreide review volgt maar ik kon het niet laten om je deze beauty alvast te laten zien.

Deze mooie limited edition shop je bij exclusief bij de luxe warenhuizen Galeria Inno en de Bijenkorf.


*disclaimer* deze producten zijn mij toegezonden voor review doeleinden