zaterdag 21 april 2018

Hot news: Customize je lipstick met Guerlain Rouge G


Soms komen er persberichten in mijn mailbox waarvan ik spontaan een beautyjunkie adrenalinekick krijg. Guerlain veroorzaakt deze rush wel vaker en het was weer eens raak. De prachtige Rouge G lipstick was al een zeer hebberigmakend mooi object maar de nieuwe generatie Rouge G is wel heel speciaal.


De Geschiedenis van Guerlain en lipsticks gaat terug tot 1870, toen brachten ze hun eerste lipstick in stickvorm uit. In 2009 werd de Rouge G uitgebracht, een lipstick met een spiegel in de prachtige huls die Guerlain door een juwelier liet ontwerpen. Nu in 2018 gaat Guerlain nog een stapje verder, het juweel is nu helemaal naar je eigen wens te customizen want de lipstick en huls zijn apart verkrijgbaar zodat je je eigen unieke lipstick kan samenstellen. Hoe gaaf is dat?


En dat is niet alles, deze juweeltjes van lipsticks zijn ook nog eens heel erg verzorgend. Hyaluronzuur, mangoboter en jojobaolie zorgen voor lippen die zacht en soepel zijn en de gepigmenteerde formule zorgt voor intens gekleurde lippen met een mooie glans.

Ik heb al een paar mooie tinten lipstick gezien en ook qua huls heb ik een aantal hele mooie exemplaren gezien. De K-Doll is een iriserend zachtroze, Romantic bohème is een chique roségouden huls, Néon-ista is fuchsiarood en Very batik een mooie jeansblauwe print.


Er zijn heel veel mooie tinten Rouge G lipstick dus het kan nog lastig kiezen zijn, ik ben en blijf een voorkeur houden voor mooie nudes (02 of 06) en koraaltinten maar de roze 520 en 77 flirten ook met mij... To be continued....