donderdag 26 april 2018

Dior Addict Lip glow review


Dior scoort al tijden goed met de make-up producten die zijn geïnspireerd op de producten die backstage bij hun iconische modeshows worden gebruikt. De backstage mascara's zijn legendarisch en de Lip Glow lippenbalsem werd voor het eerst uitgebracht in 2009. De Lip glow is een combinatie van een gekleurde "lip stain" en een verzorgende balsem. De modellen zijn verslaafd aan deze balsems die hun lippen ondanks de vele make-up tijdens de fashion weeks in topconditie houden.

De Lip Glow lippenbalsem van Christian Dior make-up is een populair luxe make-up product en die populairiteit is vooral te verklaren door de combinatie van de verzorgende formule, mooie kleurversterkende kleuren en natuurlijk die hele mooie verpakking. Wereldwijd wordt er elke drie seconden een Lip Glow verkocht. Dat zijn er heel veel! En dat aantal zal waarschijnlijk verder stijgen want er zijn nieuwe lip glows verkrijgbaar.


De nieuwe Lip Glow squad bestaat uit 10 nieuwe tinten lippenbalsems in drie verschillende finishes.
Als je niet zo van extreme glans bent is er ook een Matte Glow, deze corrigerende balsem verfraait zonder te verraden dat je make-up draagt. Het type "no make-up" make-up. De matte variant is verkrijgbaar in het zachtroze Pink en in een goed gepigmenteerde rozetint Raspberry.

De Holo glow tinten zijn voorzien van iriserende deeltjes die zorgen voor een sprankelende holografische glans met parelmoer finish. Vaak zijn lipsticks of gloss met dit type deeltjes wat stugger van textuur maar ook deze Lip Glow brengt heel soepel aan op de lippen en blijft ook zo aanvoelen. Dan zijn er ook nog de Lip Glow balsems met glanzende finish. Ik heb drie mooie tinten om je te laten zien: 010 Holo Pink, 004 Coral en 007 Raspberry.

Dior Lip Glow L-R 010 Holo Pink, 004 Coral & 007 Raspberry

Wat direct opvalt is natuurlijk de mooie verpakking, de huls in zachtroze en glanzend metaal is chic en girly. De balsem voelt heerlijk zacht aan bij het aanbrengen en is niet plakkerig maar voelt lekker soepel aan op de lippen.

Het mooie aan deze balsems is dat ze de natuurlijke kleur van je lippen accentueren, de Raspberry (hieronder rechts op de foto) benadrukt je lippen met een vleurje koel framboosroze. Coral (links) zorgt dan weer voor een warmroze touch en Holo Pink heeft een mooie roze tint met glinstende deeltjes.De lipbalm heeft een serieus voedende samenstelling, mango boter en cranberry olie voeden te lippen en houden ze mooi soepel en zacht. Ik begrijp nu waarom deze lipbalm zo populair is, de prijs is natuurlijk best pittig maar het totaalplaatje klopt wel, de verpakking, de verzorgende textuur, de mooie tinten, het is een heel mooi product.

Soms vallen producten van luxemerken wel eens tegen maar bij dit product vind ik het de investering wel waard als je net als ik een zwak hebt voor die mooie luxe verpakkingen en de "luxury expierence".  Ik ben nu ook een Dior Addict Lip Glow fan!

 

Gezicht van de Lip glow campagne is de prachtige Bella Hadid. Bella Hadid en haar girl squad spelen backstage bij de modeshows met hun lip glow kleuren, hun motto is niet voor niets "Lets's glow girls!".