maandag 12 maart 2018

Lovea's Happy hour


If you like Piña coladas.... Dit nummer uit de jaren 80 krijg ik meteen niet meer uit mijn hoofd na het douchen met de Piña colada shower gel van Lovea Nature. Met de Lovea Nature showergels is het direct happy hour in de badkamer want deze natuurlijke douchegels hebben elk de geur van een lekkere cocktail gekregen.  
Er zijn 5 geurige cocktails voor onder de douche, Cosmopolitan ruikt lekker fris naar rode vruchten en is vooral een lekkere opwekkende showergel voor als het allemaal wat minder soepeltjes loopt. Margarita is lekker fris door de geur van citroen en Piña colada heeft een hele ontspannen vibe door de tropische geur van kokos.


De Tequila Sunrise (perzik) en Blue Lagoon  (monoï bloemen) zijn ook echte aanraders, als ik de Tequila Sunrise ruik is het net alsof ik bij een Italiaanse marktkraam vol verse Nectarines sta. Met één van de Lovea shower gels de dag beginnen zorgt gegarandeerd voor een goed humeur. 

Maar dat is niet de enige reden om heel erg blij te worden van Lovea Nature, de douchegels zijn namelijk vrij van stoffen die de huid onnodig belasten of irriteren en dat is terug te zien aan de milde samenstelling. Zo bevatten de Lovea Nature producten geen parabenen, kleurstoffen of synthetische geurstoffen, daarom ruiken ze zo echt en zo lekker dus! De flacons zijn lekker basic maar toch ook wel gezellig door de illustraties van vruchten bij het Lovea Logo. Lovea is verkrijgbaar bij diverse winkels en webshops