dinsdag 27 maart 2018

Flash Review: Make Up For Ever Ultra HD Soft light liquid highlighter 30 champagne doré


Highlighters zijn samen met blushers mijn zwakke plek wat make-up betreft. Een mooie highlighter kan ik maar met moeite weerstaan en helemaal als dit er eentje is van het mooie professionele merk Make-up for ever. De Ultra HD make-up van dit visagistenmerk heeft namelijk de eigenschap om volledig onzichtbaar te zijn voor het blote oog en zelfs de meest scherpe lens van de camera. 

De unieke texturen versmelten met je huid en laten zich meesterlijk blenden. Nu moet je niet denken dat je helemaal niets ziet, integendeel, wat je ziet is een perfecte finish die heel erg natuurlijk overkomt. Het "better than natural" effect. 


De Soft light Liquid Highlighter is een highlighter die in 4 mooie tinten verkrijgbaar is en zorgt voor dat vleugje glans dat specifieke delen van het gezicht heel mooi benadrukt en zorgt voor een subtiele glow. Door de miniscule parelmoerdeeltjes krijg je een hele mooie "glinstervrije" glow. Dus wel een mooie gloed maar geen zichtbare glitterdeeltjes. Iets wat ik vooral op mijn gezicht heel erg fijn vind. Ik hou van glitter en glamour maar té opzichtige glinsterende deeltjes vind ik eigenlijk niet zo mooi. Deze vloeibare highlighter doet het prima solo op de huid maar laat zich ook heel goed mengen met je foundation.


De tube is heel erg fijn om mee te werken, je kan er heel goed de hoeveelheid mee doseren zodat je geen kostbaar product hoeft te verspillen. Een niet al te grote tube maar met groots effect! Ik hou van dit soort make-up producten die op subtiele wijze je huid doen oplichten. Ik denk dat ik de nummer 04 doré maar op de verlanglijst zet voor de zomer.

Make-Up For Ever is verkrijgbaar bij de Make-Up For Ever stores en bij Planet Parfum.