donderdag 29 maart 2018

Azzaro Mademoiselle L'Eau très Belle


Er was eens een Parisienne die kennismaakte met de liefde, parfums Azzaro Mademoiselle was een bloemige vertolking van liefde op het eerste gezicht en Mademoiselle L'eau tres Belle is een avontuurlijke geur geïnspireerd op verliefdheid. 

Mademoiselle Azzaro is verliefd, op Parijs, een man, het leven, de lente, of haar parfum? Er zijn zoveel vormen van een prille romance en met Mademoiselle L'eau très Belle, een ondeugende en vrolijke geur, heeft parfums Azzaro dat gevoel heel mooi vertaald in een geur. 


Net als Mademoiselle is ook L'Eau très Belle verpakt in de facetgeslepen flacon met het zilveren strikje. Alleen is de inhoud nu niet roze maar lila, net als de viooltjes die de geur haar speelse karakter geven. Azzaro neemt je met deze geur mee naar drie verschillende bedwelmende momenten, een fruitige, bloemachtige en smakelijke wervelwind. Drie verschillende fases van ontwikkeling in de geur die samen zorgen voor de levendige geurbeleving. Dat klinkt veelbelovend nietwaar?

L'Eau très Belle opent met een wervelwind van rode vruchten waaronder sappige bosbessen, dan volgt een bloemige wervelwind van jasmijn en egelantier (een roos die in de Benelux voorkomt) en tenslotte volgt de finale van bitterkoekjes en viooltjes.


De geur opent inderdaad heel erg fruitig en zoet, dan volgen de bloemen en de basis is zoet maar ook een beetje poederig, een type poederig dat ik heel erg typerend vind voor alle Azzaro parfums, leuk dat ze echt een eigen signatuur hebben. 

Mademoiselle L'Eau très Belle is een lekker vrolijke en luchtige geur, niet te zwaar en overheersend zoals veel wat zoetere geuren zijn maar met een geraffineerde subtiele touch. Echt zoals een Parisienne haar parfum zou dragen. Deze geur is voor de Mademoiselle in elke vrouw en ook zeker voor jeugdige Mademoiselle's die aan hun eerste 'echte' parfum toe zijn. 

Ik heb wel eens de fout gemaakt om puberdochter iets heel erg aanwezig zoets te geven om vervolgens de hele ochtend in die opdringerig zoete geur te moeten doorbrengen (als het vriest is het ook niet echt fijn om de ramen open te zetten brrr, ik heb soms ook wel medelijden met de leerkrachten op het middelbaar, je zal maar een klaslokaal vol met van die parfums hebben op de vroege ochtend) maar Mademoiselle laat enkel een subtiel spoor achter terwijl de geur op de huid heel goed blijft hangen. Echt pluspunten voor Azzaro! 


Zelfs mijn mini mademoiselle vind de flesjes erg mooi, ze had er tijdens het fotograferen ook al eentje te pakken hihi. Hieronder nog een leuk making of filmpje van deze Mademoiselle geur. De setting van de campagne geeft eigenlijk heel goed de vibe van de parfums weer, vrolijk, speels en spontaan met een vleugje lentezon.