zaterdag 24 maart 2018

Essie Gel Couture bridal x Reem Acra


De lente hangt in de lucht en dat is vaak ook meteen de kickstart van het trouwseizoen. Veel aanstaande bruidjes hebben last van toenemende stress maar gelukkig zorgt Essie ervoor dat je je om je nagels geen zorgen hoeft te maken op de grote dag.

De Essie Gel Couture collecties waren altijd al een lust voor het oog en nu is er ook nog eens een speciale samenwerking met couturekoninging Reem Acra die de meest bijzondere japonnen ontwerpt voor zowel op de catwalk als voor ''down the isle".


De tinten zijn samen met Reem samengesteld en zijn een mooie mix van modern en traditioneel en zijn geschikt voor de gehele wedding entourage. “Ik ontwierp deze wedding collection als een koninklijke aangelegenheid – een groot feest om de grote dag te vieren,” zegt Acra. De tinten zijn niet alleen heel erg mooi het Gel Couture systeem dat bestaat uit het aanbrengen van twee laagjes lak en een laagje Platinum grade finish topcoat kan tot wel 12 dagen blijven zitten. Perfect om je tijdens de bruiloft en eerste dagen van de Honeymoon geen zorgen te hoeven maken om je nagels.

Ik ben inmiddels al 7 jaar een Mrs. dus voor mij dit seizoen geen wedding bells maar stiekem lonken de kleurtjes toch hoor, vooral de ivoorkleurige lak, de lichtblauw en de ros├ęgouden tint trekken mijn aandacht. Wat is Essie toch een fijn merk, deze collectie is verkrijgbaar bij Planet Parfum (daar krijg je nu trouwens 50% korting op elk tweede nagellakje!)