maandag 19 maart 2018

Clarins Palette 4 couleurs 06 Forest


Het zal je niet verbazen dat het accent in dit oogschaduwpalette op de kleur groen ligt. Forest is het palette uit de herfst/winter collectie van Clarins dus eigenlijk op de valreep aangezien de lente bijna begint maar anderzijds doen deze groene tinten het ook heel erg mooi in de lente, zeker als je ze mooi subtiel aanbrengt.


Het palette 4 couleurs 06 Forest bestaat uit een ivoorkleur met roze ondertoon, een koele lichtgroene tint, een antracietgrijs met een vleugje groen en een mooie mosgroene oogschaduw. Alle 4 hebben ze een mooie glinsterende finish en een fijne crèmige textuur voor poederoogschaduws.

In de Graphik collectie zat ook een zwarte eyeliner maar die heb ik even buiten beschouwing gelaten. Nu even alleen liefde voor dit mooie oogschaduw palette. Ik denk dat ik volgende week een mooie lentelook ga maken met de rozige tint en de lichtgroene kleur.


Als je echt niet weet waar te beginnen dan geeft Clarins je twee suggesties voor looks die je met de kleurtjes uit het palette kan maken.


Het spreekt voor zich dat je met de kleurtjes uit dit palette eindeloos kan spelen maar ik ging voor een van mijn meest gedragen looks, de zachte tint over het hele ooglid en zelfs onder de wenkbrauw en de donkere grijs/groene tint als accent onder het oog en in de buitenste ooghoek. Nog geen twee minuten werk want meer gunt mijn peuter mij s'morgens niet hihi.

Deze basislook is eenvoudig op te frissen door de zachtgroene tint toe te voegen of juist dramatischer te maken met de donkergroene tint. Voor een doordeweekse dag zoals deze vind ik dit prima en door de fijne textuur ben je snel klaar en de oogschaduw zit s'avonds nog prima op zijn plek. Meer heb ik niet te wensen. Een heel fijn eyeshadow palette van Clarins, wel snel zijn als je hem net zo mooi vind als ik want het was een limited edition maar hij is sowieso nog wel online bij de grote parfumerieketens te shoppen.