zaterdag 3 februari 2018

OPI Lisbon spring/summer 2018 collectie


Het zonovergoten Portugal is een land dat ik nog steeds graag een keer wil bezoeken, de kleurrijke hoofdstad Lissabon lijkt mij prachtig. Droom weg in de pastelkleurige straten waar zachtjes de fado muziek klinkt en de zon schijnt. Nou vooruit goddelijke de pateís de nata (een zoete Portugese verwennerij) zijn voor mij al reden om het land te willen bezoeken. Nu staat een reisje Lissabon voorlopig niet op de planning maar met de nieuwe OPI collectie voelt het toch een beetje of je de stad verkent.


De 12 tinten zijn erg uiteenlopend en variëren van klassieke zomertinten zoals rood, koraal en roze tot wit turquoise en felblauw. Alle tinten zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite shine en nagellak. Er is nu ook een minisetje in Infinite Shine verkrijgbaar. Uiteraard is er ook het hebberigmakend leuke setje met de 'gewone' (Het voelt een beetje stom om de fijne OPI nagellak 'gewoon' te noemen.) OPI Lisbon nagellakjes. Je shopt de Lisbon collectie vanaf 16 Februari bij de erkende OPI verkooppunten en alle info over de collectie en die verkooppunten vind je natuurlijk op de OPI website.



PS: Op het Youtube kanaal van OPI vind je onder andere leuke tutorials en de verhalen achter de tinten uit de OPI collecties. Hieronder het mooie filmpje over de Lisbon collectie.