maandag 4 december 2017

Essie Decembernieuws


Essie maakt het ons een beetje moeilijk deze maand, een nieuwe wintercollectie, een speciale feestdagencollectie van Gel Couture en een feestelijke limited edition collectie met de toepasselijke  naam Celebrations.

De Essie wintercollectie bestaat uit 6 bijzondere tinten, het klassieke rood ontbreekt uiteraard niet en hoewel ik niet zo'n liefhebster ben van rode lak vind ik de lak Ring in the bling wel erg interessant. Ring in the Bling is een rood met een vleugje marineblauwe shimmer, ook zo interessant is Social-Lights, een taupe\grijze lak met warme amberkleurige shimmer. De andere vier tinten zijn crèmelakken en vooral de beige nudetint en donkergroen maken mij erg hebberig. Deze collectie is verkrijgbaar bij alle reguliere Essie verkooppunten. 

Voor de Gel Couture lijn pakt Essie ook uit met 6 nieuwe tinten waarvan twee metallics, drie crèmes en een parelmoer. Op mijn verlanglijstje staan de metallic groene lak, de nude parelmoertint en de mysterieuze diepe bordeauxtint die tegen het zwart aanzit. De Gel Couture lakken shop je bij Planet Parfum. 


Last but not least de Celebrations collectie, deze is exclusief verkrijgbaar bij Di drogisterijen en bestaat uit 6 lakken waaronder één glitter, drie crèmes en twee transparant roze tinten. Dat wordt nog lastig kiezen uit al dat moois.... Check de Essie Website voor alle verkooppunten. Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)