dinsdag 24 oktober 2017

Douglas Glow make-up collectie


Deze mooie look van Douglas is niet splinternieuw maar wel heel erg mooi, Douglas heeft naast allerlei mooie make-up merken ook een heel erg goed eigen merk. Zo nu en dan lanceren ze ook themacollecties en deze look was gebaseerd op het creëeren van een prachtige glans op de huid voor een subtiele make-up die met strategisch geplaatste glansjes toch erg glam is.

Hoewel het de zomerlook was vind ik dit echt het type product dat het hele jaar gebruikt kan worden, glansjes, mits subtiel en goed geplaatst, zijn altijd goed!


De 'blikvanger' van deze look is het palette met maar liefst 5 mooie highlighters. Je kan ze solo gebruiken maar ook onderling heel goed mengen of blenden met je blush, lipstick of oogschaduw voor een net even andere look.  

Je kan de poeders gebruiken als highlight, blush of bronzer. Het palette bevat een bronzen tint, een dieproze, ivoorwit, warm champagnegoud en roségoud. 


De textuur van deze poeders is erg fijn, ze voelen een beetje creamy aan en zijn goed gepigmenteerd zodat je maar een beetje nodig hebt voor een groots effect. Ze brengen goed aan met je vingertoppen maar ook met een penseel laten ze zich heel secuur over de huid verdelen. Op bovenstaande swatch zie je hoe mooi ze glinsteren!


Deze dubbelzijdige highlighter maakt van je ogen echte blikvangers, met het matte uiteinde werk je oneffenheden weg en accentueer je de arcadeboog. Met het glanzende uiteinde zorg je er juist voor dat de gebieden die je van het glansje voorziet extra opvallen. Denk het stukje onder je wenkbrauw en de binnenste ooghoek.

Het potlood kan je trouwens ook heel goed gebruiken om je wenkbrauwen nog strakker te accentueren en 'omlijsten'. Gebruik de matte kant om de contour van je wenkbrauw te tekenen, vervaag dit vervolgens en breng dan de glinsterende highlighter aan onder het hoogste deel van je wenkbrauw voor een subtiele highlight.


Dan het derde product dat mijn interesse had gewekt maar bij nader inzien niet zo'n succes was.... Ik bleef iets te enthousiast draaien omdat ik dacht dat dit ook een duo product was (#Fail!!!). Dit was dus niet het geval en door mijn continu draaien had ik de stift tot prut geduwd....Oepsie, gelukkig is het toch de bedoeling dat je het product met het penseeltje uitveegt over je gezicht voor een subtiele glinstering.



Het crèmige uiteinde is een romige highlighter met miniscule glittertjes, voor mij persoonlijk iets te glinsterend voor het gezicht, ik zou dit product eerder op mijn schouders gebruiken maar dan is het weer een beetje gepriegel met die stift. Op zich een hele mooie highlighter maar niet voor mij. Ik houd het toch liever bij het mooie palette en het duo potlood.


Deze items shop je bij Parfumerie Douglas, net als het uitgebreide permanente assortiment van hun goed geprijsde eigen merk make-up. Het palette shop je voor €14,99 en als je een Douglas card hebt krijg je nog korting ook. Een mooi veelzijdig item, leuk voor de beginnende make-up stash (puberdochter heeft er eentje) maar ook voor de gevorderde stash (ik heb er zelf ook een haha).