zondag 17 september 2017

Alessandro Nail Spa Coco Mango Nail Butter


De herfst is in aantocht en dus komt de tijd van de diepe rijke herfsttinten er ook aan. Een nagel hoeft niet persé lang te zijn om er verzorgd uit te zien. Het belangrijkste zijn soepele nagelriemen zonder velletjes en nijnagels (van die harde stukjes aan de zijkant van je nagel) en een goed gevormde nagel die vrij is van droogteribbels.

Alessandro heeft een hele fijne productlijn om je nagels en nagelriemen in topconditie te krijgen. De Alessandro NailSpa lijn is onderverdeeld in drie verschillende lijnen voor drie verschillende typen nagels (alle nageltypen, breekbaar en splijtende nagels of dunne en zachte nagels) en bestaat uit diverse producten zoals vijlen, removers en verzorgende producten.

Als je last hebt van stugge nagelriemen of velletjes dan is de verzorgende nail butter een ideale oplossing. De Coco Mango Nail Butter bestaat onder andere uit mango boter, thee extracten en shea butter die de kwetsbare huid van je nagelriemen intensief verzorgt zodat ze weer soepel en veerkrachtig worden. Pluspunt is dat door het product goed in te masseren je de microcirculatie en dus ook de nagelgroei bevorderd.

Breng elke dag (liefst meerdere malen) aan op de nagelriemen én je nagels en masseer zachtjes in voor het beste resultaat. Al direct na het aanbrengen voelen de nagelriemen zachter en minder pijnlijk aan (wat heel erg fijn is als je last hebt van hele droge nagelriemen). Na een paar dagen worden ontsierende velletjes duidelijk minder en na een paar weken zal je zien dat je nagels sterker en flexibeler zijn.

Dit is een ideaal product voor alle nageltypen, als je net als ik droge harde nagels hebt dan zorgt de nail butter ervoor dat ze minder snel afbreken en tegen een stootje kunnen. Mijn nagels groeien snel maar breken vaak helemaal tegen de huid af maar als ik een product voor nagels en nagelriemen gebruik zoals deze romige butter dan gebeurt dat nauwelijks nog.

De Nail butter is verpakt in een zonnig geel potje dat 15ml van de rijke crème bevat. Hoewel het product heel erg romig en vol is laat het zich goed over de nagelriemen verdelen en trekt het snel in.
Dit product scoort echt een dikke voldoende en het allerfijnste is misschien nog wel de tropische geur van mango en kokos waardoor je echt even weg kan dromen als je dit product aanbrengt.

Mijn tip? Combineer het verzorgen van je nagels en nagelriemen even met een momentje voor jezelf. Of je op je werk of school bent of gewoon thuis, als het allemaal even erg hectisch is zonder je dan even af, pak je potje nail butter, verdeel het product over je nagels en nagelriemen en adem even diep in voor je begint met masseren. Droom even weg bij de tropische geur en als het product na een paar minuutjes ingetrokken is dan heb je echt even een mini-break gehad en kan je er echt weer even tegenaan. De fijne NailSpa producten van Alessandro zijn verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialiste en parfumerie Douglas.