vrijdag 15 september 2017

Guerlan KissKiss autumn 2017


Deze herfst draait volgens het creatieve make-up team van Guerlain om matte lippen, hun nieuwe KissKiss Matte lipsticks en Liquid Matte lipfluids zorgen voor intens gepigmenteerde lippen met een matte finish. Ik persoonlijk heb een haat liefde verhouding met matte lipsticks want elk velletje en elke oneffenheid op de mond komt door een matte finish naar voren. Nu heeft Guerlain daar een oplossing voor, de lipsticks bevatten hydraterende bestanddelen voor soepele gladde lippen en bevatten tevens een complex dat de lippen voller doet lijken. Deze matte lipmake-up belooft zo comfortabel aan te voelen als een balsem. Dat klinkt interessant nietwaar?


Nigella-olie en hyaluronzuur zorgen voor langdurige voeding en vollere lippen. Spaanse peper zorgt ervoor dat de microcirculatie een boost krijgt. De lipstick is verkrijgbaar in 9 intens dekkende tinten. De huls is zoals we van Guerlain gewend zijn van goud maar ditmaal in een prachtige matte finish.


De nieuwe vloeibare lipstick is romig als een gloss en intens als een lipstick. De langhoudende formule is verrijkt met hyaluronzuur en Aziatische waternavel voor comfort en hydratatie. Deze vloeibare lipstick is verkrijgbaar in 7 tinten en door de applicator is precies aanbrengen een fluitje van een cent.


Contouring voor het gezicht is inmiddels redelijk ingeburgerd in de make-up wereld, waar eerst alleen make-up artists zich met deze technieken bezighielden (ik denk dat Kevyn Aucoin hierin een hele vooruitstrevende visagist was, zijn contouring technieken die hij bij make-overs gebruikte waren briljant, check zijn boek making faces maar eens) zijn er nu zelfs bij de drogist do it yourself contouring kits verkrijgbaar. Guerlain gaat een stapje verder met een contouring kit voor de mond! Een luxe zwartglanzend doosje bevat twee penselen en 4 tinten waarmee je je lippen kan perfectioneren en optisch voller kan doen lijken.

Deze prachtige nieuwe items zijn verkrijgbaar bij erkende Guerlain verkooppunten.