donderdag 3 augustus 2017

Escada Fiesta Carioca

Voor liefhebbers van zoete en fruitige parfums is de zomer eigenlijk niet compleet zonder de limited edition geuren van Escada. Al 25 jaar brengt Escada elke zomer een speciale geur uit met een speciaal zomers thema, dit jaar viert Escada de passie voor het leven met een geur op basis van friszure passievruchten en de mystieke passiebloem.

Ik heb heel wat van de limited editions in mijn bezit gehad, de eerste die ik mij kan herinneren was Ocean blue, volgens mij was dat in 1993. Ocean Blue was destijds een echte 'zeegeur' beetje type L'eau D'issey. De laatste jaren zijn de limited editions veel jeugdiger en fruitiger geworden. Voor mijzelf is dit type geuren iets te speels en zoet maar de 16 jarige in dit huishouden vind hem heerlijk. net als haar vriendinnen trouwens.


De geur neemt je direct mee naar een zonnige bestemming, leuk is dat ze dit jaar gekozen hebben voor een top van passievruchten uit Braziliƫ en frambozen uit Duitsland, het land waar het merk zijn roots heeft liggen. Het hart bestaat uit passiebloem en oranjebloesem waarna muskus en hout de sensuele kant van de geur laten vrijkomen.

Fiesta Carioca is echt een onbezorgde, levendige en vrolijke geur, perfect voor jonge meiden en het jonge meisje in elke vrouw die dol is op zoete fruitige parfums.


De flacon heeft ook een feestelijke outfit gekregen, de kenmerkende vorm van de Escada limited editions is ditmaal in groen en roze getint glas gehuld met als detail een illustratie van passievruchten en passiebloemen.

Het doosje is ook voorzien van prachtige illustraties, het zou gewoon zonde zijn om deze weg te gooien. De illustraties laten de feestvierende Carioca girl zien die met haar vriendinnen volop aan het genieten is van een warme swingende zomer. Feest jij ook met ze mee?
image ©Escada

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)