donderdag 10 augustus 2017

Collistar Giardini Italiani Blusher*Highlighter*Eyeshadow no1 Bouquet Rosa


In een eerder artikel liet ik al wat mooie producten uit de Giardini Italiani collectie zien en ook postte ik een tijdje terug al een overzicht van de collectie maar toch wil ik je nog even snel deze mooie blush laten zien. Ik heb echt een zwak voor mooie blushers en highlighters en de exemplaren uit de Giardini Italiani look van Collistar zijn de mooiste van het seizoen.

Dit veelzijdige product kan je op verschillende manieren gebruiken, voor de hand liggend is het gebruik als blusher voor een mooie rozige blos op de wangen maar het zijdezachte poeder leent zich ook prima als oogschaduw of highlighter. 


Het poeder bestaat uit drie verschillende tinten, het balkon bestaat uit een warmroze tint, de lucht is pastelroze en de bloem is een mauve/lila tint. Hoewel de kleuren afzonderlijk erg zachtroze lijken vormen ze als je ze samen gebruikt een mooie rozige tint die heel subtiel een mooi glanzend blosje geeft op de wangen. De zachtroze kleur doet het dan erg mooi als highlighter op de jukbeenderen. 

De textuur van het poeder is echt heel erg zacht, ik zou bijna zeggen romig, en het product zit ook vol pigment dus als je voor een subtiel effect gaat moet je niet te enthousiast aan het werk gaan want dan zit er al snel teveel kleur op de wangen. Met losse pols je penseel over het poedercompact strijken is voldoende al is het bijna zonde om zo'n mooi vormgegeven compact te gebruiken. 


Collistar is verkrijgbaar bij de parfumerie en via de officiĆ«le webshop van Collistar, je aanmelden voor hun nieuwsbrief is niet alleen handig omdat je dan op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste producten en acties maar ook omdat je een waardebon krijgt van €10 die je kan verzilveren bij je eerste bestelling. 

PS: Misschien was het kleine barstje in het poeder je al opgevallen? Mijn razendsnelle peuter had de blush al bijna voor de tweede keer te pakken, hij had helaas al een flinke smak gemaakt... Ze is nu al dol op make-up haha. Ik mag wel vast een kast gaan aanschaffen die op slot kan.... Nu is het wel logisch dat ze deze blush wou pakken, hij is gewoon heel erg mooi... Ik probeer haar al wat Italiaanse woordjes te leren en Ciao lukt al, nu eens zien hoe lang het duurt voor ze Ti Amo Italia zegt! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)