woensdag 19 juli 2017

Leuke actie: Dermalogica cadeautje

Dermalogica travel sizes

Even een leuk nieuwtje tussendoor voor de bestaande en toekomstige fans van Dermalogica, als je nu drie van de geselecteerde travel size producten besteld in de Dermalogica webshop krijg je er een leuke toilettas bij cadeau. Ik kan me voorstellen dat je nu regelrecht naar de webshop surft maar mocht je benieuwd zijn welke drie travelsize producten mijn favoriet zijn lees dan even door (ik zal het kort houden).

De Precleanse is een stap die je uitvoert voor het reinigen, door deze extra stap aan je verzorgingsritueel toe te voegen weet je zeker dat je huid schoner dan schoon is en overtollig talg, UV-filters, waterproof make-up en ander vuil niet meer op je brandschone huidje te bespeuren zullen zijn. 

Zeker minerale UV-filters die niet in de huid dringen maar een vaak waterproof laagje op de huid leggen zijn lastig te verwijderen, deze cleanser op oliebasis (kukuinoot, abrikozenpitolie) verandert in een melkachtige emulsie als hij in aanraking komt met water en lost zelfs hardnekkig vuil op waarna je het in één moeite van je gezicht af kan spoelen met water. Vervolgens gebruik je je favoriete cleanser. De precleanse gebruik ik eigenlijk vooral in de zomer vanwege die UV-filters dus maar als je veel make-up gebruikt dan is het ook een uitkomst. Stiekem hoop ik dat er ook een precleanse voor het lichaam komt waarmee je ook de zonbescherming van je lichaam makkelijk kan verwijderen.


Na de Precleanse vind ik de Ultracalming cleanser heel erg fijn, ik stem mijn cleanser af op het seizoen en als ik mijn huid blootstel aan een lekker dagje zon dan is s'avonds reinigen met de Ultracalming cleanser het minste wat ik terug kan doen. De Ultracalming cleanser is een gel/crème met kalmerende extracten van onder andere framboos, lavendel en komkommer die je met of zonder water kan verwijderen (ideaal als je huid zo overgevoelig is dat water zelfs too much is). De reiniger heeft een direct kalmerende werking op de huid maar laat haar toch schoon en fris aanvoelen.

De perfecte afsluiting van dit zomerse reinigingsritueel is de Ultracalming mist, een spray die je op elk gewenst moment kan gebruiken om de kalmerende inhoud over je gezicht te verstuiven. De plantenextracten van onder andere gember, aloë vera en bisabolol verzachten en herstellen de vochtbalans. Een heel fijn product na een dag zonnebaden of tijdens een lange vlucht of autorit. 

Ik vul de travel size flacons altijd opnieuw met mijn fullsize producten, zo gaan de flacons langer mee heb ik er ook langer plezier van. Ze zitten al in mijn beautycase, fijn als je over sommige zaken niet te lang na hoeft te denken toch, de rest van mijn bagage is lastiger....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)