maandag 19 juni 2017

Disneyland Paris ElectrolandHet lijkt alweer eeuwen geleden dat ik een speciaal event bezocht in Disneyland Resort Paris (toen kwam de vorige Pirates film uit... lang geleden dus...) en het wordt tijd dat ik dat weer eens ga doen want de speciale events zijn altijd heel erg de moeite waard. Op 8 Juli vind het Electroland event plaats in het Walt Disney Studios Park. Het feestje begint om 19.00 en duurt tot middernacht, met het privilege ticket krijg je zelfs al vanaf 16.00 toegang tot beide parken.

Wat is er te doen tijdens dit event? Disneyland Paris bouwt een feestje samen met wereldbekende DJ's in een magische sfeer. The Twilight Zone Tower of Terror is nog indrukwekkender door speciale projecties. Het park is die avond alleen voor de bezoekers van het event geopend, dus het is een besloten feestje.Er zijn twee soorten tickets verkrijgbaar, het standaard ticket van €68 geeft toegang tot het Walt Disney studios park van 19.00 tot middernacht en het Privilege ticket van €85 geeft vanaf 16.00 toegang tot beide parken. Zo kan je ook nog eventjes van de sfeer van het Disneyland park genieten. Ook krijg je met het Privilege ticket toegang tot een speciale zone vlak voor het podium.

Nu is enkel een ticket boeken natuurlijk een optie maar het is natuurlijk leuker om er meteen een Disney weekend van te maken. Gelukkig is er ook en leuke pakketaanbieding te boeken, deze kan geboekt worden voor 30 Juni en je krijgt dan 30% korting op je verblijf en betaald voor het Privilege ticket de prijs van het standaard ticket. Je verblijft in een Disney hotel en maakt meteen gebruik van alle magische extra's zoals extra openingsuren, de speciale fastpass met snellere entree tot attracties, een meet en greet met Disney figuren in je hotel en natuurlijk toegang tot beide parken op de dagen van je verblijf.

Meer informatie over het park en de boekingen vind je op de Disneyland website onder het kopje 'wat is er te doen' en dan naar evenementen. De evenementen zijn altijd erg de moeite waard want het Resort op zich met beide parken en Disney Village is al een hele belevenis maar de speciale sfeer die ze weten te creƫren maakt het tot een onvergetelijke belevenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)