vrijdag 23 juni 2017

La Petite Robe Noire Black Perfecto
Oh la la! Fans van La Petite Robe Noire en rozen opgelet! Guerlain introduceert weer een nieuwe geurcreatie en deze La Petite Robe Noire is ondeugender en intenser dan haar voorgangers.

Black Perfecto wordt door Guerlain omschreven als sexy en trendy, deze keer kreeg de bijzondere geur een vleugje rock-chic mee en dat resulteerde in een bijzondere nieuwe geur. Amandel en een vleugje leer zijn de sidekicks van de roos die in al haar facetten in de spotlights staat.


We kennen LA Petite Robe Noire als spontaan en vrouwelijk, haar stoere uitdagende kant staat volledig in het teken van de roos. De nieuwe compositie bevat Bulgaars rozenwater, weelderige rozenolie en roos absolue voor een waaier aan rozengeuren. De facetten van de roos variëren zo van fris en prikkelend tot zwoel en geraffineerd. Een vleugje amandel zorgt voor dat vleugje gourmand en leer, hout, patchouli en muskus vormen de sensuele basis.

La Petite Robe Noire Black perfecto is als een stoer leren bikerjack over een pittig zwart jurkje, of juist dat paar sexy pumps met studs. De flacon heeft een chique zwarte outfit gekregen en straalt zowel glamour als rock uit. Deze nieuwe eau de parfum is nu verkrijgbaar bij de parfumerie in een 30, 50 en 100ml flacon én een mooie 15ml travel spray. Zodra ik de kans krijg ga ik even kennismaken met deze geur, ik ben enorm nieuwsgierig.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)