woensdag 10 mei 2017

Roger&Gallet moederdag

 

Zondag is het moederdag en Roger & Gallet ging een speciale samenwerking aan met de juwelenontwerpers Ambre & Louise. De juwelenontwerpers kozen hun voornaam als merknaam en Louise zorgt voor het vleugje dromerige romantiek en kant en Ambre zorgt voor spanning en brutaliteit in de ontwerpen. Een bijzonder geslaagde match die zorgt voor hele mooie juweeltjes. Ze snijden de vormen rechtstreeks uit het materiaal zonder vormen wat zorgt voor unieke voorwerpen.

De oude gravures van Roger & Gallet vormden de inspratiebron voor deze prachtige geschenkdozen, het ontwerp heeft iets weg van de iconische Liberty of London prints. De verschillende laagjes bloemen doen denken aan een wilde tuin en maken van deze geschenkdoos een voorwerp om te bewaren. Dus als de geurige inhoud eenmaal op de toilettafel staat kunnen er allerlei mooie herinneringen in de lege doos bewaard worden. Leuke tip: laat alvast wat mooie foto's afdrukken zodat je mama die in de doos kan bewaren.

Op de website van Ambre & Louise vind je hun prachtige juwelen creaties. De Ambre & Louise voor Roger & Gallet verpakkingen zijn verkrijgbaar in de geuren Gingembre Rouge, Fleur de Figuer, Bois d'Orange en Fleur d'Osmanthus en je shopt ze bij de apotheek en parfumerie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)