vrijdag 12 mei 2017

SOS Setje van Weleda


De drogist waar ik gewoonlijk mijn spulletjes haal is tegenwoordig ook een PostNL punt en toen ik mijn pakketjes ging halen stond dit leuke setje op de toonbank, dat was dus een gevalletje afrekenen en inpakken want deze huidhulpjes van Weleda zijn superfijn en met de zomer in aantocht zijn een paar verse tubes fijn om op voorraad te hebben. Sowieso is de prijs heel erg aantrekkelijk van dit setje want een losse tube Arnica zalf heeft een adviesprijs van €7,99 en de Calendula €6,99.

Het setje bevat de drie zalfjes van Weleda, de fullsize tubes van de Arnica en Calendula zalf en een probeerverpakking van de Urtica zalf. De Calendula zalf gebruik ik al een tijdje, het is een heel fijn product om te gebruiken op een ruwe of gesprongen huid, het is effectief genoeg om kloven op je voeten te verzachten maar ook mild genoeg om te gebruiken bij tepelkloven. Calendula heeft een verzachtende en zuiverende invloed op de huid en de zalfbasis zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van de huid wordt ondersteund.


Arnica zalf is een hulpmiddel bij spierpijn of gevoelige spieren, het stimuleert de doorbloeding van de spieren en verwarmt en verzacht voor een comfortabeler gevoel. 

De Urtica zalf is speciaal samengesteld om een geprikkelde rode en gevoelige huid te kalmeren en verzachten. Daarnaast ondersteunt het product het zelfherstellende vermogen van de huid. Deze zalf is vooral heel erg fijn bij zonnebrand en insectenbeten en mag driemaal daags dik op de te behandelen plek aangebracht worden. Urtica zalf bevat onder andere sesamolie, lanoline en arnica extract.


Smeren met zalf kan wel even wennen zijn, de samenstelling is veel rijker dan die van hedendaagse crèmes maar daarin schuilt ook het unieke karakter van dit type verzorgingsproducten, er zit niets in wat er niet in hoort om het product smeerbaarder of prettiger in gebruik te maken. Ik ben er inmiddels aan gewend en zou niets anders meer willen. 


Het setje is in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij drogist en reformwinkel, de losse producten shop je ook bij drogist en reformwinkel en online shops zoals Big Green Smile.

BigGreenSmile

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)