vrijdag 26 mei 2017

Lancôme Summer Swing summer make-up collection 20217

Lancôme Swing Summer

De limited edition zomercollectie van Lancôme draait om een mooie egale nude teint en metallic accenten. De twee sterproducten van de collectie zijn dan ook prachtige producten die zorgen voor een glinsterend metallic accent, Métallique is een vloeibare oogschaduw en Belle de teint bronzer & blush een mooie compact van 4 tinten poeder in een hebberigmakend mooie verpakking.

De Belle de teint is verkrijgbaar in twee tinten, Patio Méditerranéen voor de lichte huidjes en Patio d'une nuit d'été voor de donkere huidjes. Je kan met je penseel in één beweging alle tinten laten opnemen voor een mooie glow maar je kan de tinten ook afzonderlijk gebruiken voor een subtiel contouring effect.


De Métallique eyeshadows zijn verkrijgbaar in 5 tinten en elke tint heeft gezelschap gekregen van een waterproof oogpotlood met een romige maar langhoudende textuur. De gouden en bronzen tint accentueren de zongebruinde huid, het turqouise en zeeblauw hebben een speels en tikje brutaal effect en met de bruine en roze tinten maak je een zonnig maar ladylike statement.

Hele mooie producten die je onderling ook mooi kan mixen voor een geheel eigen look. Er zijn trouwens ook vier bijpassende nagellakjes, heel erg gaaf want metallics staan ook erg mooi op zongebruinde voetjes in kittige zomersandaaltjes. Deze look is nu exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno filialen in België.


Ps: Aan het eind van de dag haal je deze mooie look er moeiteloos af met de vernieuwde reiniging van Lancôme. Lancôme weet als geen ander dat de make-up trends veranderen maar dat in de vluchtige tijd van nu ook de neiging bestaat om de reiniging een beetje te verwaarlozen. Daarom hebben ze nu twee nieuwe zogenaamde 'double cleansers' gelanceerd. De Bi-Facil visage en Miel-en-Mousse reinigen het gezicht grondig, verwijderen alle make-up en respecteren de huid. Een zachte maar efficiënte reiniging dus. De Bi-Facil Yeux bestaat al sinds 1991 en is een van de meest iconische reinigers wat oogmake-up betreft. De Bi-Facil visage beschikt over dezelfde unieke eigenschappen, de combinatie van olie en micellair water zorgt ervoor dat er geen spoortje make-up achterblijft op het gezicht.

De Miel-en-Mousse is een reiniger met acaciahoning die je met water moet verwijderen voor een stralend frisse en schone huid. Deze reiniger breng je aan op de droge huid, vervolgens laat je het opschuimen door met vochtige vingertoppen het product in te masseren en daarna spoel je het af. Volgens mij een heerlijk reinigingsritueel. Deze nieuwe en bestaande reinigingsproducten shop je bij de parfumerie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)