woensdag 24 mei 2017

Essie collection summer 2017
Essie summer 2017

Essie maakt mij deze zomer bijzonder blij met hun collectie nagellakjes, ik heb sowieso een voorkeur voor de vrolijke kleurtjes die je doorgaans in zomercollecties terugvind en dan staat deze collectie ook nog eens in het teken van de Parijs en patisserie! Gebakjes en mooie nagellakjes, I love you Essie!

De zes tinten zijn een ode aan het Joie de vivre, de kunst van het genieten. De collectie is een mooie mix van kleuren waaronder hemelsblauw, pasteltinten, een metallic roze en twee sprekende tinten. Rebecca Minkoff liet zich inspireren door alle mooie tinten van de prachtige taartjes die je in Parijse patisseriezaken vind. Ik ben vooral ge├»nteresseerd in de hemelsblauwe Blue-la-la, de lila Baguette me not, de metallic roze S'il vous play en de witte Sweet souffl├ę.


PS zin in een matte twist? De Essie Matte about you topcoat voorziet elke Essie lak van een matte finish, ik vind het vooral leuk om een matte french manicure te maken, lak je nagel in een kleur naar keuze en breng de matte about you alleen aan op de topjes van de nagel voor een verrassend speels effect van mat en glans. Voor een matte manicure zijn verzorgde nagelriemen wel een must, dagelijks een druppel Essie apricot oil over de nagelriemen inmasseren zorgt voor sterke nagels en mooie zachte nagelriemen zonder velletjes.

Matte topcoat kan wat langer drogen dus tipt Essie deze backstage truc: breng na de basislaag en kleurlaagjes de sneldrogende good to go topcoat aan voor je de matte about you aanbrengt, zo blijft je matte manicure nog beter op zijn plaats.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)