maandag 22 mei 2017

L'Oréal Professionnel Mythic oils

L'Oréal Professionnel Mythic oils

Wat goed is hoeft niet persé te veranderen, toch vond L'Oréal Professionnel nog een paar kleine details waarmee ze hun Mythic oil konden verbeteren. De 4 nieuwe Mythic oils zijn een feestje voor de zintuigen en natuurlijk voor het haar. Mythic oil bevat sterk geconcentreerde oliën waardoor de olie zuinig in gebruik is en snel in het haar trekt zodat je geen vettig laagje ervaart. Naast de klassieke Mythic oil zijn er ook 3 varianten met speficieke eigenschappen.

De Huile Radiance is speciaal voor gekleurd haar, één of twee pompjes in de handpalm zijn voldoende voor lang haar, verdeel de olie over de lengten van je haar en zie hoe het glanst. De hoge concentratie arganolie en cranberry olie voeden het haar en door de samenstelling van werkstoffen en een UV filter heeft deze olie meteen beschermende eigenschappen tegen hitte van stylingtools en tegen UV straling zodat de kleur van je haarkleuring niet vervaagt. Ook heeft de olie een anti-ftizz werking dus het product is ook ideaal als voorbereiding op het stylen zodat je haar niet meteen weer in de krul schiet als het in aanraking komt met een beetje vocht.


De Huile Richesse en Huile scintillante hebben dezelfde beschermende en anti-frizz eigenschappen als de Huile Radiance alleen is het verschil de concentratie van de belangrijkste olie en natuurlijk is de Huile Scintillante ook verrijkt met mooie glinsterende deeltjes voor extra glamour. De Huile Scintillante temt opstandig haar en maakt het eenvoudiger om het haar te ontwarren door de combinatie van voedende argan en abrikozen olie. Deze glinsterende olie mag je ook op het lichaam gebruiken voor een subtiel glinsterende huid. Nog een idee, breng een beetje Huile scintillante aan op de wreef van je voet als je pumps draagt, de glinsterende deeltjes zullen de welving van je voet accentueren.

Als je haar echt heel, heel erg droog is dan is sesamolie een weldaad voor uitgedroogde lokken, sesamolie is rijk aan vitamine E en wordt al jarenlang gebruikt in India en over het algemeen hebben ze daar prachtig haar. Ook heeft sesamolie een kalmerende werking . Amandelolie werd in de oudheid al gebruikt door Egyptische koninginnen vanwege de verzachtende en voedende eigenschappen. Mijn haar is niet extreem droog omdat ik het niet meer kleur maar toch gebruik ik deze rijke olie graag voor de puntjes, het restant masseer ik in op mijn nagelriemen voor sneller en sterker groeiende nagels.


De flacons met doseerpompje hebben een Oosters sprookjesachtig uiterlijk een een royale inhoud van 100ml dus ze gaan wel even mee. Wat trouwens ook heel erg fijn is is dat de geur subtieler is, eerst was de geur vrij Oosters maar nu is de olie veel subtieler (en naar mijn mening) prettiger van geur.

L'Oréal Professionnel is verkrijgbaar bij de kapsalon, check ook zeker de L'Oréal Professioneel facebook pagina voor het laatste nieuws op haargebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)