zondag 23 april 2017

Trind Boho Vibes spring/summer

Trind Boho Vibes spring/summer 2017

Ibiza is al jaren een inspiratiebron voor kunstenaars, fashionista's en levensgenieters. Ook Trind liet zich voor de lente/zomercollectie inspireren door het tot de verbeelding sprekende eiland in de Mediterrane zee. Ibiza is een eiland van tegenstellingen en dat contrast is ook kenmerkend voor deze 6 nieuwe gelimiteerde nagellakjes.

De kleurkeuze van deze collectie lijkt op het eerste gezicht een beetje random maar als je dan denkt aan de verschillende kanten van Ibiza dan klopt het ook wel weer. De markten vol kleurrijke hebbedingetjes, de tinten van gebleekte stoffen van de typische bohemian Ibiza kledingstijl en niet te vergeten de prachtige natuur en zonsondergangen op het eiland.

Trind nagellak doet meer dan je nagels voorzien van een mooi kleurtje, de caring colors verzorgen je nagels ook en als je de caring colors gebruikt in combinagtie met de Trind caring base coat of natural nail repair als basis ben je er zeker van dat je nagels mooi sterk en flexibel blijven.

De subtiele zachtroze tint met de naam van de bekendste markt op Ibiza is het type kleurtje dat bij elke look past en zeker na voldoende (veilige!) zonuurtjes je summer glow nog mooier laat uitkomen. Las Dalias (CC234) is het type kleur waar ik dol op ben en ook zeker veel zal gaan dragen.


Voor de Zuidwest kust van Ibiza ligt een klein mythisch eilandje met de naam Es Vedra, de namesake van Trind Es Vedra (CC235) is een mooie zachtgroene tint die ik zou omschrijven als verwassen of zongebleekt pastelgroen.

Happy Hippie (CC236) is vrolijk en levendig roze, een typisch flirty zomerkleurtje. Balearic Blue (CC237) is een mix tussen zeegroen en blauw die als inspiratiebron de Balearische zee heeft. Een hele geslaagde tint moet ik zeggen.

Een warme rode tint is chic en übervrouwelijk, de kleur van een felrode zonsondergang aan zee met de klanken van relaxte loungemuziek op de achtergrond. Sunset Ashram (CC238) is een mooie crèmerode lak voor een meer geraffineerde look. De tegenhanger van dit klassieke rood is het warmgele Summer of Love (CC239), een kleur die zelfs voor mijn enorme nagellak collectie uniek is. Summer of Love doet mij denken aan de warme stralen van de zon op de huid, een zomerse energieke tint die niet alledaags is en daarom juist zo gaaf.

Ik wacht nog even op een mooi lentezonnetje om deze lakken goed te kunnen fotograferen. Swatches van deze mooie collectie volgen snel!

Trind shop je via de nieuwe Trind webshop en via de verkooppunten.