maandag 24 april 2017

Kérastase Loves Mama
Kérastase Volumifique & moederdag gift


Kérastase is al jaren expert op het gebied van haarverzorging en weet dat haarverzorging één van de mooie dingen is die moeders en dochters delen. Het begint bij het liefdevol borstelen, verzorgen en vlechten van de haartjes en als de dochters dan volwassen zijn geven moeders en dochters schoonheidsgeheimen aan elkaar door.

Kérastase viert moederdag dit jaar met een mooi geschenk bij aankoop van één van de vijf best verkopende verzorgende duo's van. Bij aankoop van een verzorgend duo uit de lijnen Discipline, Elixir Ultime, Nutritive, Réflection en Resistance krijg je een mooie zijden sjaaltje waarmee je je kapsel kan voorzien van een vleugje Parijse chic. En dat leuke geschenk maakt het extra leuk om (schoon) moeder te verrassen met de fijne haarverzorging van Kérastase. 


De sjaal staat symbool voor de band tussen moeder en dochter, de geometrische vormen die het sjaaltje sieren staan symbool voor de harmonie tussen de generaties. Bij de sjaal zit een boekje met instructies waarmee je drie verschillende looks kan maken. 


Voor haar dat mooi valt en na het stylen vol volume is reken ik op de Volumifique producten van Kérastase. Deze productlijn is ontwikkeld om fijn haar te voorzien van extra volume en na het uitvallen van mijn haar nu dochterlief 14 maanden is heb ik wel wat extra hulp nodig.

Helaas doen de Kérastase Volumifique producten niet mee aan de actie maar deze producten zijn één van mijn persoonlijke schoonheidsgeheimpjes voor glanzend haar vol volume en veerkracht. De bijzondere verzorging heeft een geltextuur en verzwaart het haar niet waardoor het luchtig en veerkrachtig blijft


De Bain volume is een lekkere shampoo met een bloemig-fruitig parfum dat wel twee wasbeurten nodig heeft voor schoon haar (mijn hoofdhuid is wat vetter) en de Gelée volume is een verzorging die een frisse geltextuur heeft die binnen 2-3 minuutjes zorgt voor volumineuzer en glanzend haar. Na deze verzorgingen ruikt mijn haar lekker fris en valt lekker in model. 

Voor het stylen gebruik ik de speciale spray volume die zorgt voor fixatie, verzorging en volume. Deze productlijn is ontzettend fijn als je wat dunner of fijner haar hebt en bij 'zware' volle verzorgingsproducten al snel met slap en futloos haar blijft zitten omdat de verzorging te rijk is en je haar verzwaart. 

Kérastase shop je bij de Kérastase kapper. Oja, en de sjaal is er in gelimiteerde oplage dus wacht zeker niet te lang als je je moeder (en jezelf hihi) wilt verwennen met Kérastase verzorging. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)