vrijdag 21 april 2017

Lipstick love: MAC Hoi Tahiti Glaze lipstick

MAC Hoi Tahiti Glaze lipstick

Soms komt inspiratie uit een onverwachte hoek, ik heb een guilty tv pleasure en wel in de vorm van The Bold & The Beautiful. Één van de dames uit de serie draagt altijd een rozerode lipstick die zich eigenlijk niet goed laat omschrijven maar hij staat haar zo waanzinnig goed! Aangezien ze net als ik blauwe ogen en donker haar heeft besloot ik op zoek te gaan naar een soortgelijk kleurtje. 


Eigenlijk raak ik altijd een beetje oververhit als ik voor een MAC display sta, er zijn zo-veel kleurtjes dat ik nooit zo goed weet waar te zoeken. Gelukkig zijn er MAC Make-up artists (MUA's) die een helpende hand toesteken en hoewel ik me soms een beetje 'underdressed' voel als ik met een minimale hoeveelheid make-up wat ga vragen loont het toch de moeite om eventjes om advies te vragen.  


Ik kreeg een paar opties maar de MAC Hot Tahiti sprong er toch wel direct uit, deze rozerode 'berry' heeft een 'glaze' finish. Glaze lipsticks van MAC hebben een semi-dekkende romige textuur met een glanzende finish. Bovendien is deze kleur er eentje uit het vaste assortiment dus een blijvertje. 

Wat ik vooral heel erg fijn vind aan deze lipstick is de romige textuur die niet uitdroogt, ideaal als je net als ik snel last hebt van droge lippen en ontsierende velletjes op de lippen. Deze lipstick houdt ze zacht en soepel en voorziet ze van een prima dosis kleur en glans.


Zie hierboven het resultaat van 3 keer stiften met Hot Tahiti, de kleur is ook al heel erg mooi na één laagje maar ik wou Hot Tahiti van haar meest intense kant laten zien. De lipstick heeft een mooie glanzende finish en ik heb zo'n vermoeden dat deze kleur het goed doet bij heel veel verschillende types. MAC is verkrijgbaar via de MAC webshop, de MAC Counters en stores, enkele Douglas filialen en online via parfumerie Douglas. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)