zondag 2 april 2017

Hannah Cleansing Clay

Hannah Cleansing Clay

Weekend = tijd voor een lekker maskertje en ditmaal heb ik de Cleansing Clay van Hannah huidverbetering getest. De Cleansing Clay heeft een ontgiftend en zuiverend effect op de huid , werkt kalmerend, verstevigend, stimulerend voor de microcirculatie en celvernieuwing en absorbeert overtollig talg en onzuiverheden. Een serieuze multitasker dus! 

De Cleansing clay is een diepreinigend masker op basis van twee soorten klei, roze vulkanische klei en kaolien. Deze combinatie de twee soorten klei zorgt voor een zachte detox-behandeling, waarna je huid gezuiverd en geactiveerd wordt. 


Je brengt de Cleansing Clay aan op de schone huid en verwijdert het weer na enkele minuutjes, liefst met een 'microwavecompres'. Het masker mag meerdere malen per week gebruikt worden en is zowel voor en vette als een gevoelige huid geschikt. Vooral een huid met veel ontstekingen en onzuiverheden of een overgevoelige huid zullen opknappen van de kalmerende eigenschappen van het masker.


Het masker heeft een perkikroze kleur en ruikt naar zoete amandel bij het aanbrengen, de lobbige maar crèmige textuur laat zich makkelijk over de huid verdelen met behulp van de bijgeleverde spatel. Je kan het masker verwijderen met water of met behulp van een microwave compres, hiervoor maak je een handdoekje vochtig en verwarmt het even in de magnetron. Test de temperatuur wel even voor je de doek tegen je gezicht drukt. Zodra je de warme doek tegen je gezicht houdt ervaar je echt even een vertroetelmomentje. Vervolgens kan je het masker makkelijk met die doek van je gezicht verwijderen.


Ik persoonlijk gebruik graag de sponge cloth van mijn andere schoonheidssalonfavoriet Dermalogica. Dit is een doek die na het opdrogen hard word maar onder de warme kraan weer soepel wordt zodat je je reiniging of masker makkelijk van de huid kan verwijderen.

Na het gebruik van het masker zag ik duidelijk verschil in helderheid en mijn huid oogde egaler. Ook voelde mijn huid lekker zacht en soepel, dit masker zorgt dus echt voor een lekkere opfrisser, ideaal als je je eigenlijk een beetje futloos voelt (en er vaak ook zo uitziet....zucht) en toch nog op stap wil/moet.

Hannah producten shop je via de offieiële Hannah webshop en erkende Hannah Huidcoach.