maandag 3 april 2017

YSL Star Editions

YSL Star editions

Wat is toch de aantrekkingskracht van limited editions? Is het de beperkte beschikbaarheid die extra hebberig maakt of zijn de bijzondere verpakkingen onweerstaanbaar? YSL lanceert halverwege deze maand drie prachtige collector's editions in een prachtige rock chic verpakkingen.

De Touche éclat is een waar beauty icoon en viert dit jaar haar 25e verjaardag, dat betekent dus dat dit product al 25 jaar onflatteuze donkere schaduwen wegwerkt en zorgt voor stralende gezichtjes. Touche éclat is niet zomaar een concealer/highlighter, het product vangt en weerkaatst het licht en zorgt ervoor dat onflatteuze plekjes worden verdoezelt.


De Touche éclat en Mascara volume effet faux cils zijn beiden uitgevoerd in een luxe gouden huls met zwarte sterren, een vleugje glamour en een vleugje rock, helemaal YSL.De Touche éclat collector's edition is verkrijgbaar in drie tinten: Nr1 Luminous Radiance, Nr2 Luminous Ivory en Nr 3 Luminous Peach. De Mascara effet faux cils zorgt voor dramatisch veel volume en in combinatie met de Touche éclat zorgt het volumineuze effect van de mascara voor een verleidelijke blik.

Ook het parfum Mon Paris is voorzien van een vleugje rockstar door de fonkelende sterren op het lintje. Het parfum staat voor een bedwelmende intense liefde, bergamot, aardbei, framboos en peer zorgen voor een fruitige start. Betoverende daturabloemen, pioenrozen, jasmijn en oranjebloesem vormen het bloemige hart en de basis is een sensuele mix van ambroxan, patchouli en muskus.

Deze Collector's editions zijn vanaf medio April verkrijgbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)