vrijdag 31 maart 2017

Giorgio Armani Beauty Life is a Cruise

Giorgio Armani Beauty Life is a Cruise
Als ik aan Armani denk dan denk ik aan drie dingen: Couture, klasse en de Italiaanse zon. De Life is a Cruise collectie van Giorgio Armani Beauty is door Linda Cantello gecreëerd om het hele jaar door een vakantielook te kunnen creëeren.

De look bestaat uit drie producten waarmee elke huidskleur een warme zonnige finish krijgt. De Meastro UV skin defense primer SPF50 beschermd de huid tegen UV stralen, de Maestro liquid summer bronzer zorgt voor een stralende glow en met het nieuwe Sunrise Palette leg je accenten het hele gezicht of afzonderlijk op ogen, wangen of jukbeenderen.

Giorgio Armani zelf is de trotse bezitter van een prachtig jacht, de Main, en dit juweeltje diende als inspiratiebron voor deze collectie. Met deze producten creëer je een suntiele maar prachtige zonovergoten look, de look die je hebt als je een dagje heerlijk hebt kunnen relaxen onder de Mediterrane zon.


De Meastro UV skin defense primer SPF50 is een lichtgewicht primer met een hoge beschermingsfactor die ook antioxidanten bevat om de schade die de zonnestralen veroorzaken te neutraliseren.

De Maestro Liquid summer bronzer is een bronzer in vloeibare vorm die een prachtige poederachtige maar transparante finish op de huid achterlaat. Deze bronzer is verkrijgbaar in drie warme tinten: Nr 090, 100 en 110. Een enkele druppel is voldoende om de huid te laten stralen en het poeder kan zowel op het gehele gezicht of plaatselijk gebruikt worden.

Dan de showstopper van deze collectie, het Sunrise Palette flatteert elke huidskleur en combineert een crèmige textuur met zuivere pigmenten voor een schitterend effect. De reliëfvorm van het palette doet denken aan het zonlicht dat weerkaatst op de golfjes van de zee. Wat een hebberigmakend mooi product nietwaar? En de Liquid bronzers lijken mij ook geweldig mooi.


Giorgio Armani Beauty is verkrijgbaar bij 7 exclusieve verkooppunten.

PARFUMA 31 Eiermarkt 2000 Antwerpen 03-232.46.11 (ook online via parfuma.com)
GALERIA INNO 111 Nieuwstraat 1000 Brusse
GALERIA INNO Woluwé Shopping Center 150 Paul Hymanslaan 1200 Brussel
GALERIA INNO Louizalaan 12 1050 Brussel Face Designer : Massimo Locorotondo 0474.970.947
PARIS 8 Centre Commercial La Belle Etoile L 8050 Bertrange
PARIS 8 56, Grand Rue L-1660 Luxembourg
Planet Parfum Zuidzandstraat 40 2000 Brugge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)