zondag 30 april 2017

Guerlain Happy Rosy Glow spring collection
De lentecollectie van Guerlain is vrij compact en telt maar weinig producten maar dat maakt deze collectie niet minder speciaal, het is namelijk een ode aan de bijzondere Météorites parels. Deze gekleurde parels geven de huid een prachtige uitstraling en waren 30 jaar geleden echt een revolutionaire uitvinding in beautyland. Nog altijd maken de Météorites deel uit van de vaste make-up collectie van Guerlain maar er zijn ook al diverse prachtige limited edition edities uitgebracht.


De speciale samenstelling van getinte lichtreflecterende poederbolletjes ontstond uit ruimtegebrek in de toilettas. Het is bekend dat het gebruik van contrasterende tinten ervoor zorgt dat specifieke schoonheidsfoutjes kunnen worden gecorrigeerd. Zo heft groen roodheid op en zorgt perzik voor het vervagen van donkerblauwe kringen onder de ogen.

Maar om voor al deze probleempjes een corrigerend product op zak te hebben was nogal een gedoe, dus bedacht de creative director van Guerlain deze briljante samenstelling van corrigerende tinten. Door de kleuren in bolletjesvorm te verpakken geeft elke kleur evenveel product af aan het penseel en daarna aan het gezicht om zo allerlei foutjes te verdoezelen en zo te zorgen voor een stralende huid.

Limited editions uit voorbije jaren

Deze lente zorgen de producten uit de Happy Rosy glow collectie voor een 'rosy glow' een zachte roze gloed die het gezicht direct opfrist en verheldert. De vier collector edition producten zijn verpakt in een prachtige zachtroze verpakking om het thema extra kracht bij te zetten.

De Happy Glow Pearls Météorites bestaan uit vier parels, de grotere Rainbow glow parels die door hun parelmoerdeeltjes het licht versterken en de kleinere gekleurde parels. Champagne weerkaatst licht, paars neutraliseert geel en roze parels frissen een grauwe teint op.


De Happy Glow blush is zowel een blush als highlighter en zorgt niet alleen voor een mooie roze blos maar ook voor een mooie frisse look. Als finishing touch zijn er twee mooie Limited edition KissKiss lipsticks. Deze twee roze tinten passen bij elke make-up look en elke gelegenheid. Pearly pink is een zacht glossy roze en Blossom glow is een medium roze.

Deze mooie look is nu verkrijgbaar bij Guerlain verkooppunten.