vrijdag 28 april 2017

Guardians of the Galaxy Vol.2
Ik ben volgens mij niet in het bezit geweest van een walkman, wel van een My first Sony casettespeler met microfoon (wat een te gek ding was dat) en later van een discman portable cd speler maar in het tweede deel van Marvel's Guardians of the Galaxy, genaamd Vol.2 spelen de walkman en de Awesome mixtape Vol. 2 de hoofdrol.

Op de beat van de muziek doorkruist het team het heelal terwijl ze wederom de melkweg moeten zien te redden. Star-Lord ontmoet zijn vader maar of dit nu een positieve ontwikkeling is valt te betwijfelen, kan je nog een band opbouwen met iemand die zo lang afwezig is geweest? Ondertussen worden oude vijanden vrienden en komen de relaties in het Team flink onder druk te staan.

De familieband vormt de rode draad van het verhaal vol actie, humor en een klein traantje. Want uiteindelijk heb je de familie waarmee je verbonden bent door een bloedband maar ook de familie die je zelf hebt gekozen.

De cast bestaat onder andere uit Chris Pratt als Star-Lord, Zoe Saldana als Gamora en stemmen van Bradley Cooper en Vin Diesel. Kurt Russel is een nieuwkomer in de cast en producer Stan Lee komt ook even tevoorschijn op het scherm.

Guardians of the Galaxy Vol.2 is een heerlijke Science fiction vol spektakel en komische momenten, zelfs voor laatbloeiers wat Marvel comics betreft een hele vermakelijke film die vanaf vandaag in de bioscoop draait. De temperaturen blijven dit weekend toch laag dus een mooi excuus om lekker naar de bioscoop te gaan.