donderdag 30 maart 2017

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks review

Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks

In 2004 begon het Lash Queen verhaal, een luxe mascara die de wimpers omhulde met een speciale formule die zorgde voor volume en lengte. Door het speciale borsteltje wordt elk wimperhaartje voorzien van een juiste hoeveelheid mascara. Na de Lash Queen volgden de Lash Queen Sexy Blacks en Feline Blacks. 


De Lash Queen Sexy blacks mascara zit in een matgouden huls met spannende kanten decoratie, De royale borstel zorgt ervoor dat de mascara zich snel over alle wimperhaartjes verdeelt zonder dat ze daarbij aan elkaar gaan klonteren. De mascara laat zich razendsnel opbouwen zodat je heel snel een prachtig resultaat ziet, de wimpers zijn langer én voller en in één woord: GLAM!
Laat de foto's voor zich spreken, zonder mascara en met de Lash Queen sexy blacks...een behoorlijk verschil nietwaar? De mascara blijft lekker soepel, blijft goed zitten zonder vlekkerig te worden en laat zich ook prima verwijderen. Eigenlijk alles wat je van een mascara kan wensen. 

Helena Rubinstein is en blijft voor mij de onbetwiste koningin van de mascara. Een zusje van de Lash Queen sexy blacks, de Feline blacks viert dit jaar haar 10e verjaardag. Helena Rubinstein was er zelfs van overtuigd dat een blik de wereld kan veranderen. Zij was een pionier in de beauty industrie en de ogen van de vrouw waren voor haar cosmeticamerk prioriteit. In 1939 lanceerde La Rubinstein de eerste waterproof mascara die ze liet demonstreren tijdens het waterballet ter ere van de wereldtentoonstelling in New York City. Je moet er maar opkomen toch?

Ik heb nog nooit een Rubinstein Mascara gehad die niet deed wat er belooft werd, daarom is deze icoon onder de mascara's eigenlijk onmisbaar in mijn toilettasje. Helena Rubinstein shop je bij de parfumerie.