dinsdag 28 maart 2017

Clarins Hydra-Essentiel skincare

Clarins Hydra-Essentiel skincare

In het artikel over mijn favo skincare van vorig jaar vertelde ik al kort dat de Désalterante producten een update hadden gehad, om te beginnen is de naam Désaltérante vervangen door Hydra-Essentiel. De Hydra-essentiel producten zijn in het kort intensief hydraterende producten en het assortiment bestaat uit het twee-fasen Bi-serum anti-soif en moisturizers in diverse texturen. Zo kan je binnen het Hydra-essentiel  gamma de voor jou perfecte combinatie gebruiken voor een optimaal gehydrateerde huid.

Voldoende vocht is niet alleen essentieel voor ons hele lichaam, als je je futloos voelt zal je al enorm opknappen van een flink glas water, ook je huid heeft behoefte aan voldoende vocht en een tekort aan vocht laat niet alleen direct sporen achter (droogtelijntjes) maar zorgt ook op lange termijn voor schade en overgevoeligheid. De aanvoer van vocht moet in orde zijn maar dan nog verliest de huid vocht door invloeden van buitenaf zoals temperatuurschommelingen, stress en vervuiling.


De vernieuwde formules van de Hydra-Essentiel producten ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en ze helpen de huid bij het proces om water op te slaan. Een intensief gehydrateerde huid is fris en stralend en weerbaar tegen invloeden van buitenaf.

De Kalanchoë officinalis is een plantje dat ondanks hevige temperatuurschommelingen al zijn vocht kan vasthouden. Extracten uit dit plantje zorgen ervoor dat de huid hierdoor ook beter het vocht op kunnen slaan en samen met het anti-vervuilingscomplex van Clarins zorgen ze voor een huid die goed gehydrateerd is en een stootje kan hebben.


Het nieuwe Hydra-Essentiel gamma bestaat uit het Intensive Bi-Phase serum en vijf verschillende moisturizers. Het intensief hydraterende serum is echt een waterval van vocht voor je huid, ik gebruik het niet alleen als serum onder deze moisturizers maar ook tijdens de zomermaanden gebruik ik het onder mijn aftersun als extra vochtboost.

Er zijn vijf verschillende moisturizers om uit te kiezen, de Silky cream voor de normaal tot droge huid is verkrijgbaar met en zonder SPF, de Cooling gel voor de normale/gemende huid, Rich cream voor de zeer droge en Milky lotion SPF15 is een fluide voor de normale/gemengde huid. Door dit aanbod aan texturen kan je het hele jaar door het product gebruiken waar je huid behoefte aan heeft. Zo gebruik ik tijdens de wintermaanden graag een wat vollere crème en tijdens de zomer een lichte textuur.

Ik ben al jaren fan van deze producten en vind het super dat ze nu nog effectiever zijn, ze zijn heerlijk in gebruik en ik merk direct verschil als ik deze producten gebruik. Mijn huid is minder gevoelig en voelt lekker fris en soepel aan. Qua verpakking heeft alleen de witte dop plaats moeten maken voor een blauwe dus geen grootse aanpassing maar wel eentje met een mooi resultaat, de potten en pompflacons zien er nu nog mooier uit.


PS: Bij Douglas krijg je nu 25% korting op Clarins en bovendien krijg je bij aankoop vanaf €55 een mooi Clarins cadeau met miniaturen. Deze actie is geldig tot en met 2 April en verzenden is binnen Nederland en België altijd gratis en je mag bij je bestelling altijd zelf 2 leuke samples uitkiezen. 

Default 10 - 336x280


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)