dinsdag 3 januari 2017

Trind Misty Meadows deel 2

Trind Misty Meadows deel 2

Vandaag zoals beloofd het tweede deel van de Trind Misty Meadows collectie, een collectie geïnspireerd op koude en mistige dagen op de hei.

Trind CC229 Rosy Cheeks

Rosy Cheeks is een nude met een vleugje roze, of een hele lichte oudroze tint zo kan je hem misschien nog beter omschrijven. Deze kleur werd geïnspireerd op een paar lekkere frisroze wangen na een stevige ochtendwandeling door de kou.

Trind CC228 Mesmerizing Maroon

Mesmerizing maroon, dit type kleur zouden ze in Engelstalige landen omschrijven als 'raisin' een prachtige elegante tint die het midden houdt tussen roze, rood en bruin maar die heel erg flatteert.

Trind CC230 Holiday Class

Holiday Class, klassiek rood is een musthave tijdens het feestdagenseizoen want elke nagellakcollectie bevat wel een klassiek rode nagellak. Holiday class is het wat sprekendere type rood, lekker fel en eigenwijs maar toch classy.

Alledrie de lakjes waren perfect om mee te werken, het lange handvat aan het penseel werkt superfijn en de lak lakt zichzelf bijna, het is zo makkelijk lakken met Trind. Daarnaast drogen ze vlot en hebben ze een supermooie glanzende finish.

Wat mij betreft een hele geslaagde collectie van Trind, check ook zeker de nagelverzorging waarmee je je nagels in topconditie houdt, vooral de cuticle balm is tijdens de wintermaanden geen overbodige luxe.