vrijdag 6 januari 2017

Collistar Parlami d'amore lipsticks

Collistar Parlami d'amore lipsticks 


Na de Glitter en glamour van de Decembermaand mag het wel iets minder glitter maar nooit minder glamour, De herfst/wintercollectie van Collistar is een mooie collectie die draait om een romantisch kleurenspectrum van lieflijk zachtroze tot warm dieprood. 

Voor de Puro lipstick werden een aantal hele mooie nieuwe kleurtjes ontwikkeld. De twee meest subtiel roze tinten trokken direct mijn aandacht, al bleek één van de twee in het echt iets minder subtiel te zijn dan verwacht. De Puro lipstick zorgt voor een volledige dekking, houdbaarheid en verzorgde gladde lippen. Ook zorgt een speciaal bestanddeel voor stevige lippen en speciaal voor deze collectie krijgen de Limited edition kleurtjes gezelschap van een Collistar professional lip pencil.


Het professional lip pencil heeft een kleur die ik niet direct zou linken aan de lipsticks maar met een beetje creativiteit kom je een heel eind. Stiekem is dat volgens mij ook een beetje de bedoeling van Collistar, je uitdagen om het beste en mooiste uit jezelf en je make-up te halen. 

Deze donkere tint lip liner is heel mooi als basis, heel mooi solo maar ook mooi om accenten te leggen op de lippen. Als je bijvoorbeeld je mondhoeken wat donkerder aanzet lijken je lippen voller. Wat is spelen met make-up toch een leuke bezigheid vind je ook niet? 


De Puro Lipstick 69 is een hele zachtroze satijnmatte tint en 70 (de tint die zo verrassend anders uitpakte) een hele koele zachtroze tint met een vleugje parelmoer. Beide zijn echt enorm dekkend en hebben een romige maar compacte textuur die zich goed aan de lippen hecht en lekker blijft zitten. 

Collistar Rosetto Puro 70 

Collistar Rossetto puro 69

En toen was de zon weer weg.... dus onderstaande swatches zijn genomen terwijl het flink bewolkt was maar ik denk dat je wel een goed beeld hebt van de kleurtjes door voorgaande foto's. 69 zal ik vaker dragen dan 70, die vind ik toch wel erg fel, maar misschien is die kleur wel lekker voor op ijzig koude grijze dagen, als we weer een beetje kleur kunnen gebruiken....