zondag 22 januari 2017

Mademoiselle Azzaro

Mademoiselle Azzaro

Januari is geen gebruikelijke maand voor nieuwe parfums maar Azzaro lanceerde deze maand een nieuwe eau de toilette met een bijzonder karakter. Als ik de geur in één woord zou moeten omschrijven dan denk ik direct aan de lente, misschien dat er daarom gekozen is voor de maand Januari want we hebben de feestdagen net achter ons gelaten en voor velen is het nu wachten op de ontluikende lente. 

Mademoiselle Azzaro is een geur opgedragen aan Parisiennes en hun bescheiden elegantie en nonchalance. Madamoiselle Azzaro is een compositie van sappige fruitige perzik, mandarijnbloesem, pioenroos, jasmijn, sinaasappelbloesem, hout en iriswortel.   


Bij de eerste kennismaking dacht ik lelietjes van dalen waar te nemen maar waarschijnlijk is dat de mandarijnbloesem. De geur bestaat uit het sprankelende "girly spirit" facet dat word gevormd door de frisse perzik en delicate mandarijnbloesem en een "fashion addict" akkoord dat zacht sensueel en warm is. 

De geur opent ook lieflijk en speels door de bloesem en zachtzoete perzik. Daarna volgt een warm maar bloemig en sensueel akkoord dat eigenlijk heel erg met het voorgaande akkoord in contrast staat maar juist daarom heel mooi samengaat. Een hele mooie geur om het gevoel van de lente op te roepen.


De facetgeslepen flacon heeft een sierlijke strik om de hals en is zowel frivool als koket en doet mij een beetje denken aan de klassieke Franse parfumflesjes. Azzaro's Mademoiselle Azarro is verkrijgbaar in een 30 en 50ml eau de toilette.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)